Τον Αύγουστο η απόφαση για την τελευταία έδρα της παράταξης “Το Μαλεβίζι Μπορεί”

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Μέσα στον Αύγουστο αναμένεται η απόφαση του Δικαστηρίου επί της ένστασης και των αντενστάσεων που κατατέθηκαν για την τελευταία έδρα της παράταξης του Μενέλαου Μποκέα στην περιφερειακή ενότητα Γαζίου.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες με τους πρωταγωνιστές της, Μαρίνα Βογιατζή, Γιώργο Ρεράκη και Γιάννη Βάμβουκα να καταθέτουν στη δικαστή φακέλους με έγγραφα που αποδεικνύουν το βάσιμο των ισχυρισμών τους.

Η αρχική ένσταση για την τελευταία εκλόγιμη θέση στην παράταξη “Το Μαλεβίζι Μπορεί” υποβλήθηκε από τη Μαρίνα Βογιατζή που έκρινε πως περίπου 21 σταυροί δεν της προσμετρήθηκαν.

Στη συνέχεια έγιναν αντενστάσεις από τους Γιώργο Ρεράκη και Γιάννη Βάμβουκα που βρίσκονται στις δύο τελευταίες εκλόγιμες θέσεις και τυχόν αλλαγή του εκλογικού αποτελέσματος τους επηρεάζει. Μάλιστα στην αντένσταση του ο Γιάννης Βάμβουκας έχει αναφορά και σε δύο ακόμα εκλεγμένους της συμβούλους της παράταξης.

Αναλυτικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε στην έντυπη Φωνή του Μαλεβιζίου

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...