Τίμησαν τον Άγιο Παντελεήμονα στο Παλαιόκαστρο

Petite Perle 300×250

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών χθες, 26/07/2019, παραμονή του Αγίου Παντελεήμονα, στην παραλία του Παλαιοκάστρου, στο γλέντι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος με το συγκρότημα του Τάσου Ρεράκη.

Μετά τον εσπερινό προς τη Χάρη του Αγίου Παντελεήμονα, αρκετός κόσμος από τον οικισμό αλλά και τα περίχωρα γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι και χορό.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασίλης Παναούσης ευχήθηκε χρόνια πολλά, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και δήλωσε ότι ο Σύλλογος εθελοντικά και με όσα μέσα διαθέτει κάνει ό,τι μπορεί, για το  Παλαιόκαστρο που είναι ξεχασμένο και χρειάζεται έργα.

Καλωσόρισε το νέο δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα και τον Σπύρο Καλλέργη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο για την πλούσια δράση του και τη διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ δήλωσε ότι το Παλαιόκαστρο είναι ένα ιστορικό μέρος, και χρειάζεται πολλά έργα για την ανάδειξή του.

Ο κ. Καλλέργης κυρίως εστίασε στα έργα που χρειάζονται να γίνουν στο Παλαιόκαστρο και ανέφερε πως δεν είναι η ώρα για λογίδρια, ενώ έκανε μια αναφορά στην προσφορά και το έργο του γραμματέα του Συλλόγου Κωνσταντίνο Σύρμο που συμμετείχε και στο ψηφοδέλτιο του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Το παρών έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάνης Ντουλάκης, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Βάμβουκας και Μιχάλης Ξυλούρης και ο πρόεδρος της Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης. Δυναμική εκπροσώπηση είχαν στην εκδήλωση ο Σύλλογος «Ανασεμιά» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ροδιάς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος εκτός από τους παρευρισκόμενους, ευχαριστεί και τον κ. Τάσο Ρεράκη που διασκέδασε τον κόσμο παρέα με το συγκρότημά του.

Μια ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις που δώρισαν τα αντικείμενα και τις υπηρεσίες τους: Sarakina Appartments, Cafe Puerto, Ταβέρνα "Θέα", Μεζεδοπωλείο "Βαρσαμάς", Cafe Γαλανός, Ταβέρνα Λιμανάκι, Ηλεκτρικά
Τζοράκης, Δήμητρα Δασκαλάκη (χορεύτρια ), Εύα Διαμαντάκη (συγγραφέα), Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης "Ανασεμιά", ΑΦΟΙ Σημαιάκη, Silk Colour, Ιωάννη Ντουλάκη, περίπτερο Ντόνα, Cretan Bites (Γιώργο Κρανιωτάκη), Chipelas (Πέλα Μαραγκάκη), Οινοποιείο Καλλέργη, ΑΦΟΙ Χουστουλάκη, Ταβέρνα "Ζαχάρης", Cafe Μαρία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ