Η πρώτη της Δαμάστας με αγιασμό και εργομετρικά (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση της Δαμάστας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της με όλους τους ποδοσφαιριστές παλιούς και νέους να δίνουν το παρών με τον κόσμο στις κερκίδες να είναι αρκετό.

Επίσης για πρώτη φορά στο γήπεδο ακούσαμε τον ύμνο της Δαμάστας από τον γνωστό συνθέτη κ. Χάρη Γαλανό όπου έχει γράψει τραγούδια για μεγάλους τραγουδιστές όπως τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Νίκο Μακρόπουλο.

Η προετοιμασία για την ομάδα του Γιώργου Σουτζή αρχίζει για τα καλά αλλά πρώτα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη σεζόν. Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αντώνης Παπαδάκης που καλωσόρισε όλους τους παίκτες στην ομάδα, μίλησε για κοινούς στόχους που πρέπει να έχουν αφού θα είναι μία οικογένεια, ευχήθηκε σε όλους καλή σεζόν με υγεία και φυσικά την πεποίθηση του ότι η Δαμάστα θα πάρει το πρωτάθλημα της Α1. Στη συνέχεια όλοι οι παίκτες που χωρίστηκαν σε 2 γκρουπ έκαναν εργομετρικά με τον κ. Γιάννη Σχοιναράκη που ήθελε να τσεκάρει σε τι κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές.

Στο τέλος οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν φροντίσει να υπάρχουν μακαρόνια και βραστό για όλους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ