Εντός της ημέρας» η αποστολή των κανονισμών στον Λ. Αυγενάκη

Petite Perle 300×250

Την πλήρη απάλειψη του άρθρου 30 του ΚΑΠ, που αφορά στο ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ, αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε για την πρόθεση τροποποίησής του και την κάθετα αρνητική αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας, «… το θέμα άπτεται των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ υπάρχει σχετική ρητή διάταξη και στο Ν.2725/99».

Η Ε.Ε. ενέκρινε την προκήρυξη της Super League 1 για τη νέα αγωνιστική περίοδο με την πρόβλεψη απευθείας υποβιβασμού μόνο μίας ομάδας, ενώ η προτελευταία της κατάταξης θα δώσει διπλό αγώνα μπαράζ με τη δεύτερη της Super League 2. Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας ζητούσαν την απευθείας άνοδο δύο ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στον πειθαρχικό κώδικα, η συζήτηση για λήψη αποφάσεων αναβλήθηκε για τις 5/8, «… στο πνεύμα της καλής θέλησης και συνεργασίας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι οι κανονισμοί θα σταλούν εντός της ημέρας στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ