Εξιχνιάστηκε πέντε χρόνια μετά η δολοφονία 31χρονου

Petite Perle 300×250

Έπειτα από πέντε χρόνια εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 31χρονου Βούλγαρου που διαπράχθηκε στις 9 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα – Δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του

Ο 31χρονος είχε βρεθεί νεκρός στις 11 Ιουνίου 2014 σε υπόγειο εγκαταλειμμένου κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας και από τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από στραγγαλισμό.

Ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξακριβώθηκε ότι δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του, δύο άνδρες 51 και 53 ετών και μια 54χρονη, που μετά την ανθρωποκτονία διέφυγαν από την Ελλάδα και αναζητούνται.

Κατά το παρελθόν, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν κατηγορηθεί και συλληφθεί -κατά περίπτωση- για ληστεία, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων, παράνομη κατακράτηση και μαστροπεία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση σε κύρια ανάκριση. Σε βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία τελεσθείσα με δόλο από κοινού, ενώ αναμένεται να εκδοθούν και διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ