Εντυπωσίασαν οι αυριανοί οδηγοί με τον «Κύριο Κοκοδούλη» στην πλατεία Ελευθερίας

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι πρωταγωνιστές του αύριο έδωσαν μαθήματα ζωής  βράδυ στην πλατεία Ελευθερίας για την οδική ασφάλεια. Παιδιά, οι αυριανοί οδηγοί,  ανέβηκαν στην σκηνή κι έκαναν μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν αλλά και να σκεφτούν και να  προβληματιστούν.

Τα μηνύματα πολλά και ξεκάθαρα στη θεατρική παράσταση που έγινε  στο πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της  19ης έκθεσης για τη γυναίκα επιχειρηματικότητα που οργανώνει ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.
Ήταν μια Θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους. “Ο Κύριος ΚοΚοδούλης μαθαίνει για την κυκλοφοριακή αγωγή” της συγγραφέως  Έλενας Δοριάκη.
Η εκδήλωση ήταν μια προσφορά της Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης, Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, Διεθνής Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Ηρακλείου, Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων Κρήτης του Υ.Δ.Τ, Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας «Ο ΤΑΛΩΣ» .

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...