Νικόδημος Παπαβασιλείου: "Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό"

Petite Perle 300×250

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Νικόδημος Παπαβασιλείου μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στον φιλικό αγώνα κόντρα στον Ηρόδοτο (4-1), σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην εικόνα που έβγαλαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο καθώς επίσης και στην δουλειά που γίνεται σε αυτές τις πρώτες δύο εβδομάδες της προετοιμασίας.

"Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό παιχνίδι, σε μια δύσκολη περίοδο για εμάς. Δουλέψαμε σκληρά αυτές τις δύο εβδομάδες και το αποτέλεσμα φάνηκε. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στο να μπούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού καθώς εμφανίστηκε η κούραση. Μέσω της ανάλυσης θα διακρίνουμε τα στοιχεία που θέλουμε να κρατήσουμε" ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας σχετικά με το πρώτο ημίχρονο.

Συνεχίζοντας σχολίασε το δεύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης, επισημαίνοντας: "ο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό. Παίξαμε πολύ πιο απλά, πιο γρήγορα όπως θέλουμε να αγωνιζόμαστε. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι όλα τα παιδιά πλέον δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Ο συναγωνισμός φέτος θα είναι πολύ μεγαλύτερος και αυτό μόνο καλό θα μας κάνει. Τα καινούργια παιδιά θα χρειαστούν χρόνο ώστε να μπουν στην φιλοσοφία και στην ιδέα μας. Εμείς εδώ είμαστε για να τους βοηθήσουμε να φτάσουν στο επίπεδο που θέλουμε. "

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ