Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου που σκοτώθηκε από μπασκέτα

Petite Perle 300×250

«Με πήρε κάποιος φίλος του Σταύρου και μου είπε ότι έχει πέσει η μπασκέτα επάνω στο κεφάλι του» λέει στο Star η μητέρα του άτυχου 19χρονου που καταπλακώθηκε από μπασκέτα ενώ έπαιζε με τους φίλους του.

«Κάρφωσε στην μπασκέτα και όπως κάρφωσε προφανώς κρεμάστηκε, η μπασκέτα ξεκόλλησε από τη βάση και με το πέσιμο και με το βάρος της μπασκέτας, έπεσε το παιδί πίσω. Χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Επικράτησε πανικός. Οι φίλοι του έτρεξαν στα γειτονικά μαγαζιά να ζητήσουν βοήθεια. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ. Το παλικάρι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Χίου όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Ο Δήμαρχος της Χίου, Μανώλης Βουρνούς, ο οποίος προσήχθη για το τραγικό αυτό συμβάν, αφέθηκε ελεύθερος τελικά. Με γραπτή του δήλωση, αναφέρει συγκλονισμένος:

«Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου παιδιού. Ζήτησα από τις αρμόδιες υπηρεσίες να ξεκινήσουν έκτακτο έλεγχο σε όλες τις παρόμοιες εγκαταστάσεις του Δήμου Χίου».

Για το συμβάν έχει διαταχθεί επείγουσα προκαταρκτική έρευνα αλλά και διενέργεια πραγματογνωμοσύνης ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ