Απίστευτο τροχαίο στο Γάζι – Τραυματίστηκε πεζή γυναίκα όταν τη χτύπησε μηχανάκι που είχε συγκρουστεί με όχημα

Petite Perle 300×250

Την  ώρα που πεζή γυναίκα,  μητέρα δυο παιδιών, περπατούσε  αμέριμνη με κατεύθυνση το Τσαλικάκι, στην Ελευθερίου Βενιζέλου, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, σωριάστηκε αιμόφυρτη στο  έδαφος.

Είχε προηγηθεί  στο απέναντι σημείο σύγκρουση ενός οχήματος με ένα μηχανάκι.

Το μηχανάκι και ο αναβάτης του, πετάχτηκαν στην απέναντι πλευρά και χτύπησε η γυναίκα που εκείνη την ώρα περπατούσε έξω από την επιχείρηση "Μακεδονικά Φώτα".

Είναι ακόμα αδιευκρίνιστο τι ακριβώς συνέβη και είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η γυναίκα στο έδαφος τραυματισμένη στην πίσω πλευρά του κεφαλιού της. Οι περισσότερες μαρτυρίες συγκλίνουν στο ότι έπεσε πάνω της το «ακυβέρνητο» μηχανάκι.  

Επικράτησε αλαλούμ με τους περίοικους και τους αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που μόλις είχε συμβεί. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοκίνητο που έβγαινε από το στενό του  Μερονιανάκη στο ύψος της επιχείρησης  Βαμβακά επί της Ελευθερίου Βενιζέλου "έκλεισε" το δρόμο σε διερχόμενο μηχανάκι με κατεύθυνση το Γάζι με αποτέλεσμα τη σύγκρουσή τους.

Από τη σύγκρουση πετάχτηκαν και ο οδηγός αλλά και το  μηχανάκι, ακριβώς στο σημείο που εκείνη την ώρα, περπατούσε η άτυχη  γυναίκα, η οποία και τραυματίστηκε, όπως προαναφέρθηκε.

Στο σημείο έφτασε αμέσως το ΕΚΑΒ, το  οποίο παρέλαβε την γυναίκα, ενώ εξέτασε προληπτικά και τον οδηγό του μηχανακιού.

Τίποτα δεν έπαθε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσε και ο σύζυγος της γυναίκας, που ειδοποιήθηκε από τους γείτονες.

Η ίδια είχε τις αισθήσεις και επαφή με το περιβάλλον όταν μπήκε στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ.   

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ