Άρεσε η Δαμάστα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, 3-0 τον Ρωμανό

Petite Perle 300×250

Με το δεξί ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας της η Δαμάστα, μετά και την επικράτηση με σκορ 3-0 επί του Ρωμανού στο γήπεδο της Δαμάστας, το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου, σε μια αναμέτρηση που είχε δύο τριανταπεντάλεπτα ημίχρονα.

Μετά τα πρώτα 10 λεπτά που η Δαμάστα είχε την κατοχή χωρίς όμως κάνει κάποια ευκαιρία, ήρθε στο 10ο λεπτό να γίνει έ το πρώτο σουτ του αγώνα με τον Μανουσάκη για τον Ρωμανό αλλά να φεύγει άουτ.

Στο 12ο λεπτό ο Καστελλιανάκης έκανε την προσποίηση πάνω στον Γκαναδάκη και κέρδισε πέναλτι, με τον "Καστέλλο" να το εκτελεί και να γράφει το 1-0 για την Δαμάστα.

Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Καστελλιανάκης με ξαφνικό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Με την συμπλήρωση 18' λεπτών ο Μπαλτζάκης από πλευράς Ρωμανού έφυγε στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Δημαράκης πρόλαβε και έδιωξε τον κίνδυνο για την Δαμάστα.

Σε μια ακόμα επιθετική προσπάθεια του Ρωμανού, ο Ταβλαδωράκης στο 20' έστρωσε την μπάλα στον Ρουμπάκη που σούταρε άουτ.

Στο 24' τρομερό σουτ του Καστελλιανάκη από μακρινή απόσταση αναγκάζοντας τον Μιράσι να αποκρούσει πολύ δύσκολα σε κόρνερ.

Στο πρώτο μέρος ξεχώρισαν από πλευράς Δαμάστας τα δύο αμυντικά χαφ, Καουκάκης και Κεφαλούκος, αλλά και ο Καστελλιανάκης που σκόραρε το μοναδικό τέρμα του ημιχρόνου, ενώ από πλευράς Ρωμανού ξεχώρισε ο Ταβλαδωράκης, ιδιαίτερα από την στιγμή που πήγε στα δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο προπονητές, τόσο ο Μανώλης Σουτζής, όσο και ο Άλκης Πλουσής χρησιμοποίησαν αρκετούς διαφορετικούς ποδοσφαιριστές δείχνοντας ότι το "οπλοστάσιο" τους έχει πληρότητα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Στο 46' από μακρινή διαγώνια πάσα του Μαρκάκη ο Μουλακάκης με διαγώνιο πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μαλεβιζίου.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 49', απευθείας φάουλ του Μηλάκη για τον Ρωμανό έφυγε άουτ η μπάλα άουτ.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, στο 60', ήρθε και το 3-0 για τους γηπεδούχους. Ο Μυλωνάς με εξαιρετική ατομική ενέργεια έγραψε το 3-0 με δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία της εστίας του Ρωμανού.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε το σκορ με το 3-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 39χρονος αειθαλής Μπάμπης Μαρκάκης, ήταν ο μοναδικός παίκτης, πλην των δύο τερματοφυλάκων, που αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας, με πολλά τρεξίματα ανεβάσματα αλλά και σωστές πάσες έχοντας πολύ καλή εμφάνιση. Από πλευράς Ρωμανού, ο Άλκης Πλουσής έκανε αρκετούς πειρασματισμούς με μίξη βασικών και αναπληρωματικών στις ενδεκάδες των δύο ημιχρόνων. Μιχελακάκης και Μυλωνάκης δεν έπαιξαν από πλευράς των κίτρινων, από την Δαμάστα αντίστοιχα δεν έπαιξαν Αριστεινίδης και ο Δουλγεράκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΑΜΑΣΤΑ: Δημαράκης, Νίνο, Μαρκάκης, Μπιμπίρης, Παπαδομιχελάκης, Κεφαλούκος, Γιαλυτάκης, Τζουβάρας, Καστελλιανάκης, Καουκάκης, Ντίνος

Β' Ημίχρονο: Δημαράκης, Αποστολάκης, Μαρκάκης, Πεταλάκης, Χαρίτος, Χαιρέτης, Γεωργαλάς, Μουλακάκης, Μυλωνάς, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου

ΡΩΜΑΝΟΣ: Μιράσι, Κουκάκης, Χαλκιαδάκης, Κάββαλος, Γκαναδάκης, Ρουμπάκης, Μανουσάκης, Ταβλαδωράκης, Μπαλτζάκης, Δουζένης, Παπαδάκης

Β ' Ημίχρονο: Μιράσι, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Κεφάκης, Παχάκης, Γκούτο, Χατζάκης, Λεμονιάς, Ρουκουνάκης, Αλεξαντρόφ, Χουρδάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ