Νέα μεταγραφική "τριπλέτα" από τον ΟΦΑΜ!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Δεν σταματάει την ενίσχυση του ρόστερ του ο ΟΦΑΜ, αφού προχώρησε σε τρεις ακόμη κινήησεις που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό για την νέα χρονιά και το πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας πρόσθεσε στις μηχανές της τον ταλαντούχο τερματοφύλακα, Λεύτερη Σαμαριτάκη, από τον ΑΟ Καμινίων. Από εκεί και πέρα η ενίσχυση δεν… σταμάτησε εκεί αφού έγιναν και δύο επενδύσεις για το μέλλον με τους νεαρούς, Νίκο Σαριδάκη και Μάνο Τσαφαντάκη, που είναι και επίσημα παίκτες του ΟΦΑΜ.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση των Τσαφαντάκη και Σαριδάκη, αναφέρει:

Το Δ.Σ του Ο.Φ.Α.Μ ανακοινώνει την απόκτηση των νεαρών ποδοσφαιριστών Νίκου Σαριδάκη κ Μάνου Τσαφαντάκη (γενν. 2003)από την Ακαδημία "Candia Sport" του κ. Χρήστου Καταρτζόγλου, συνεχίζοντας έτσι την άψογη συνεργασία που έχουμε τα τελευταία χρόνια.
Καλωσορίζουμε το Νίκο και τον Μάνο στην οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ κ τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα και πολλές επιτυχίες…. 
#ΟΦΑΜ#ofamfamily

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ για την μεταγραφή του Λ. Σαμαριτάκη, αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Λευτέρη Σαμαριτάκη, ο οποίος την προηγούμενη περίοδο αγωνιζόταν στον ΑΟ Καμινίων.
Ο Λευτέρης ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον ερασιτέχνη Εργοτέλη, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Γιούχτα, Ζαρό, Ρούβα και Ρωμανό. 
Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη στην οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ. και του ευχόμαστε να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα και πολλές επιτυχίες…
#ΟΦΑΜ#ofamfamily…..

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ