Ο ΠΟΑ την νίκη ο Αλμυρός τις εντυπώσεις

Petite Perle 300×250

Πιο αποτελεσματικός ο ΠΟΑ από τον Αλμυρό Ένα εντυπωσιακό φιλικό έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Γάζι ανάμεσα στον Αλμυρό και τον ΠΟΑ με τους πράσινους να φεύγουν νικητές με 0-2 χωρίς όμως να εντυπωσιάσουν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τον Αλμυρό που απείλησε με τον Ζαφείρη αλλά το γκολ ήρθε για τους Ατσαλενιώτες στο 10ο λεπτό με τον Καϊμακαμούδη από εκτέλεση πέναλτι. Από αυτό το σημείο και μετά ο ΠΟΑ ανέβασε την απόδοση του παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο. Στο 22' ο Ρουμπάκης μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε αλλά αστόχησε. Στο 28' ο Λέκκα έκανε το 0-2 με ωραίο πλασέ στην κίνηση λίγο πριν τη μικρή περιοχή.

Μετά το 30' ο ΠΟΑ έριξε τον ρυθμό και κυκλοφόρησε τη μπάλα σε όλο το γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής των πρασίνων Μανώλης Σκύβαλος άλλαξε όλη τη βασική εντεκάδα και έδωσε ευκαιρία στους μικρούς να παίξουν ολόκληρο ημίχρονο. Από την άλλη ο Δημήτρης Βολονάκης κράτησε τον κορμό και με δύο τρεις αλλαγές έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και κυριάρχησε στο υπόλοιπο παιχνίδι. Ο Κοιλιάρας μέχρι το 60' είχε δύο πολύ καλές ευκαριές αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Σειρά πήρε και ο Σκουτέλης που είχε περάσει σαν αλλαγή αλλά ούτε και αυτός κατάφερε να βάλει γκολ μετά από τετ α τετ.

Η ομάδα του Γαζίου πίεζε ασφυκτικά κάνοντας αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Προς το τέλος του αγώνα ο κόουτς του Αλμυρού είχε αλλάξει σχεδόν όλη την εντεκάδα αφού και αυτός ήθελε να δώσει ευκαιρίες σε μικρούς να αγωνιστούν απέναντι σε μια ομάδα Γ εθνικής όπως τον ΠΟΑ. Μπορεί ο ΠΟΑ να βρήκε δύο εύκολα και γρήγορα γκολ, όμως ο Αλμυρός ήταν αυτός που είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του φιλικού αφήνοντας καλές εντυπώσεις στους φιλάθλους.

Συνθέσεις

Αλμυρός: Γεωργίου, Μονιάκης, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Μεντουδάκης, Πρικάκης, Ζαφείρης, Κοιλιάρας, Απλαδάς, Μανιαδής, Τοπούζης. ( επίσης αγωνίστικαν: Γεμιστός, Αγαπάκης, Σκουτέλης, Ροδουσάκης, Κεφαλογιάννης, Λυκούδης.

Από τον ΠΟΑ αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του ο Μανώλης Σκύβαλος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ