Ανήλικος κατήγγειλε κακοποίηση από τους γονείς του

Petite Perle 300×250

Η οικογένεια από τη Βρετανία, βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές

Ζευγάρι Βρετανών παραπέμπεται να δικαστεί αύριο στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, καθώς ο 14χρονος γιος τους κατήγγειλε ότι τον κακοποιούν σωματικά και λεκτικά. Η οικογένεια βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές.

Το παιδί, ύστερα από περιστατικό που συνέβη στο ξενοδοχείο, το οποίο αναφέρει στην κατάθεσή του, περιέγραψε τη συμπεριφορά των γονιών του σε άλλους ένοικους, όταν βγήκε στο μπαλκόνι. Οι ένοικοι στο άκουσμα των λεγομένων του ανηλίκου, πήραν την πρωτοβουλία να ενημερώσουν τις αρχές.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το παιδί κλήθηκε να δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχιάτρου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Δήλωσε ότι είναι υιοθετημένο και οι γονείς του το κακομεταχειρίζονται τόσο στις διακοπές, όσο και στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα απείλησαν να του σπάσουν το κεφάλι με σφυρί.

Οι γονείς υποστηρίζουν ότι "είναι στη φαντασία του" και ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί το γεγονός ότι είναι το τρίτο υιοθετημένο παιδί της οικογένειας, γι' αυτό το λόγο στη χώρα τους παρακολουθούν ειδικό πρόγραμμα κοινωνικών λειτουργών.

Πηγή: Cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ