Υπογραφή σύμβασης για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Δαμάστας

Petite Perle 300×250

Τη σύμβαση ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου της Δαμάστας, προϋπολογισμού 105.500 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, υπέγραψε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης

Στόχος του νέου έργου στη Δαμάστα, είναι η βελτίωση των συνθηκών προπόνησης και αγώνων της τοπικής ομάδας, η γενικότερη βελτίωση των συνθηκών άθλησης, καθώς και η εναρμόνισή των υποδομών του γηπέδου με τους διεθνείς κανονισμούς και τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου είναι 6 μήνες και σε αυτό περιλαμβάνεται η τοποθέτηση υπόγειων καλωδίων σε προστατευτικούς σωλήνες, η κατασκευή συστήματος γείωσης και φρεατίων επισκέψεως, η αγορά και εγκατάσταση 6 ιστών ύψους 15 μ. και 36 προβολέων led 200W (έξι σε κάθε ιστό), καθώς και η τοποθέτηση πίλλαρ και υποπινάκων για την τροφοδότηση των προβολέων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση και αυτής της προσπάθειας, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για τη χρηματοδότηση του έργου και συνεχάρη τους συνεργάτες του, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ