Κινδυνεύει δρόμος από… διαρροές

Τελευταία Ενημέρωση:

Εκτός ελέγχου φαίνεται ότι βρίσκεται η κατάσταση με τα συνεχή σπασίματα του κεντρικού δικτύου νερού στη Ροδιά.

Όπως μας καταγγέλλει ο τοπικός σύμβουλος Αντώνης Ροδίτης, κάτω από το γήπεδο η διαρροή του κεντρικού αγωγού έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον αγροτικό δρόμο, αφού αρχίζει να κουφώνει και είναι ορατός ο κίνδυνος ακόμη και να κοπεί στη μέση.

Η “Φωνή Μαλεβιζίου”, βρέθηκε στο επίμαχο σημείο και διαπίστωσε ότι επιπλέον σε φρεάτιο δίπλα στο δρόμο τρέχουν λύματα, ενώ η κλίση του δρόμου δεν είναι η ενδεδειγμένη για να πηγαίνουν τα νερά σε φρεάτιο όμβριων υδάτων που υπάρχει.

Επίσης στο παρακείμενο ρυάκι, υπάρχουν διάφορα μπάζα που εναποθέτουν διάφοροι ασυνείδητοι και ίσως θα πρέπει να τοποθετηθεί περίφραξη για να προστατευτεί το ρέμα.

Έχουν ακουστεί για την κακή ποιότητα των σωλήνων του νερού και θα πρέπει η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. να προχωρήσει στην αλλαγή τους για να μη διαιωνίζεται το πρόβλημα.

Για την παραπάνω κατάσταση, είναι ενημερωμένος ο διευθυντής Γιώργος Κουγιουμτζάκης και αναμένονται οι ενέργειες της επιχείρησης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...