Άρεσε στην φιλική ισοπαλία του Παγκρητίου η Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Μετά την εύκολη επικράτηση επί του Ρωμανού με 3-0, η Δαμάστα αυτή την φορά αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0, κόντρα στον Εργοτέλη, σε 60' λεπτό φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Μανώλης Σουτζής τέσταρε όλους τους ποδοσφαιριστές του, έχοντας εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία καθόλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ από πλευράς Εργοτέλη ο Νίκκι Παπαβασιλείου χρησιμοποίησε μια μίξη βασικών και αναπληρωματικών δοκιμάζοντας αρκετά πράγματα από την πλευρά του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το παιχνίδι δεν είχε πολλές κλασσικές ευκαιρίες, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλά στον αγωνιστικό χώρο και να δείχνουν πολύ καλές αρετές κυρίως στο μεσοαμυντικό παιχνίδι.

Οι πιο καλές στιγμές ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Εργοτέλη να έχει χαμένο πέναλτι στο 32' με τον Μπουρσέλη, ενώ στο 51ο λεπτό ο Μπουρσέλης γέμισε στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ ο Μπάτζιος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. 

Τεράστια ευκαιρία από πλευράς Δαμάστας, είχε ο Άγγελος Καστελλιανάκης στο 35ο λεπτό, όταν βγήκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο όμως αστόχησε καθώς η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τζελέπης (Κατσιμήτρος 20'), Βουτσάς, Bote, Οικονόμου, Μπάτζιος, Κατσούρι, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Σταθόπουλος, Αζίζι (30' Αλεξάκης)

ΔΑΜΑΣΤΑ: Δημαράκης (Κορνηλάκης 30'), Μπιμπίρης (Καστελιανάκης 30'), Παπαδομιχελάκης, Μαρκάκης (Τζουβάρας 30'), Αποστολάκης (Βερούσι 30), Κεφαλούκος (Χαιρέτης 49'), Χαρίτος (Πεταλάκης 46'), Μυλωνάς (Ντίνος 30'), Καουκάκης (Γεωργαλάς 40'), Ρουμπάκης (Μουλακάκης 55'), Τριανταφύλλου (Αριστεινίδης 30')

Η "Φωνή Μαλεβιζίου" βρέθηκε αποκλειστικά στο Παγκρήτιο Στάδιο και σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ