Καλά διαστήματα από τον Αλμυρό στην ήττα από τον Εργοτέλη

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Θετικά διαστήματα στην απόδοση του είχε ο Αλμυρός στην φιλική ήττα με 4-0 από τον ισχυρό Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βολονάκη.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η θερμοκρασία στο Παγκρήτιο ήταν ιδιαίτερα ζεστή κάτι που δεν βοήθησε τις δύο ομάδες, ενώ ο αγώνας είχε διάρκεια 60 λεπτών, δυο τριαντάλεπτα ημίχρονα.

Μετά τα πρώτα 12 με 15 λεπτά η ομάδα του Γαζίου ανέβασε αρκετά την απόδοση της έχοντας καλές αξιώσεις με τους ταχύτατους Σκουτέλη, Ζαφείρη αλλά και τον τρομερά ποιοτικό Κοιλιάρα, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Εργοτέλης έπαιξε όμορφο και πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο με τους παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου να δείχνουν ποιότητα.

Στο 5ο λεπτό οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν τον χορό των τερμάτων όταν ο Κουατένγκ βρέθηκε απέναντι απ' τον Γεωργίου, τον οποίο προσπέρασε έδωσε στον Μπαράτα που ακολουθούσε τη φάση και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 16ο λεπτό πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τον Αλμυρό, με τον Ρουμπάκη να κάνει πανέμορφη κάθετη προς τον Κοιλιάρα όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε στην κίνηση να σουτάρει, από καλή θέση.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Αγαπάκης από καλή θέση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, σούταρε χαμηλά στην δεξιά γωνία του Καλογεράκη με τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα να αποκρούει.

Με την συμπλήρωση 22' λεπτών ο Εργοτέλης βρήκε και δεύτερο τέρμα.  Ο Έφορντ έπαιξε το ένα-δύο με τον Καντίνα, με τον τελευταίο να βγαίνει απέναντι απ' τον Γεωργίου γράφοντας το 2-0 με εξαιρετικό πλασέ. 

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, στο 27', ο Έφορτν απ' τα αριστερά με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-0, σκορ ημιχρόνου.

Στο 30ο λεπτό σουτ έξω απ' την περιοχή απ' τον Kwateng, μπλόκαρε ο Γεωργίου. 

Στην επανάληψη, ο Δημήτρης Βολονάκης που αποκόμισε ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα από το παιχνίδι, προχώρησε σε δύο αλλαγές, ρίχνοντας στον αγωνιστική χώρο τους Λυκούδη και Πρικάκη στην μεσαία γραμμή. Το δεύτερο ημίωρο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με λιγότερες κλασσικές ευκαιρίες μπροστά από τα δύο καρέ.

Πρώτη ευκαιρία του δευτέρου μέρους, στο 38'. Καλή στιγμή για τον Αλμυρό, καθώς ο Ζαφείρης βγήκε απέναντι απ' τον Καλογεράκη με τον τελευταίο να αποκρούει το πλασέ του, σε μια πολύ καλή ατομική ενέργεια του Ζαφείρη.

 Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε εννέα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. Στο 51ο λεπτό, ο Κουατένγκ έδωσε στον Προβυδάκη ο οποίος με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης (Τζελέπης 42'), Προβυδάκης, Κοιλιάρας, Dominik, Πέϊος (Θεοδωράκης 45'), Bruce, Cantina, Γροντής, Efford, Barata, Kwateng

ΑΛΜΥΡΟΣ:  Γεωργίου, Ρουμπάκης, Γεμιστός, Μονιάκης, Γιαλούσης, Μεντουδάκης, Αγαπάκης, Κοιλιάρας, Σκουτέλης, Απλαδάς, Ζαφείρης

Έπαιξαν και οι: Πρικάκης, Λυκούδης

Η "Φωνή Μαλεβιζίου" έδωσε αποκλειστικά το παρών και σας μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ