Συμμετοχή της Βούλας Στρατάκη στο Φεστιβάλ Ερωτόκριτος & Αναγέννηση

Petite Perle 300×250

Στο Φεστιβάλ Ερωτόκριτος & Αναγέννηση, που θα διεξαχθεί στις 01 Σεπτεμβρίου 2019 στη Ροδιά και διοργανώνεται από την Ανασεμιά, Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ροδιάς, με συνδιοργανωτές το Δήμο Μαλεβιζίου και την Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Ηρακλείου, συμμετέχει η καλλιτέχνης Βούλα Στρατάκη και μπάντα αποτελούμενη από τους κ.κ Γιάννη Κοζυράκη στη κιθάρα, Γιώργο Κουρούπη στο βιολί και Λουκά Ντελή στα κρουστά.
Το μουσικό σύμπαν της Βούλας Στρατάκη παρουσιάζεται στον τόπο της και το παρευρισκόμενο κοινό θα έχει τη χαρά να την απολαύσει συνοδευόμενη με τους υπέροχους αυτούς μουσικούς στις 01.09.2019.


Η Βούλα Στρατάκη προέρχεται από μια μουσική οικογένεια.Το 2012 συμμετέχει για πρώτη φορα στον δίσκο των αδερφών της «7 του Μάρτη» με 4 τραγούδια: Το «Δίκοπο μαχαίρι», «Εγώ κρασί δεν έπινα», «Στο στάδιο που μέφερε» και το «7 του Μάρτη» που είναι κι η ονομασία του δίσκου.
Στον δίσκο «Το κοπέλι και ο δράκος» συμμετέχει στο τραγούδι «Μεθυσμένα βράδια» και στο δίσκο «Δίκταμο και Νεράντζι» με μια διασκευή του γνωστού νησιώτικου τραγουδιού «Ψαροπούλα». Επίσης ,συμμετοχή ειχε στο δίσκο του Γρήγορη Παραγιουδάκη στο δίσκο του «Βενί» σε ένα τραγούδι «Στην Κρήτη του παλιού καιρού» και στο δίσκο του Νεκτάριου Κλωστράκη «Συμισάτορες» που τραγουδάνε μαζί το «Πλατύσκαλο», όπου επιλέχθηκε να συμμετέχει στην Παγκόσμια συλλογή ̈- Celebrating Diversity Word Vision, της Γερμανικής Domestic Division.
Επαγγελματικά τραγουδάει 9 χρόνια. Στην αρχή με τα αδέρφια της και στην συνέχεια δημιουργώντας ένα δικό της σχήμα, με έντεχνα-παραδοσιακά τραγούδια. Τον τελευταίο καιρό γράφει μουσική. Στίχοι της εχουν δώσει η Ηλιάνα Λυκούδη, η Θάλεια Μπιρικάκη και ο Γιώργος Σεβδαλής.

Οι εμφανίσεις της ανά την Κρήτη και ιδιαίτερα στο Ηράκλειο πολυάριθμες και με πολύ μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Επίσης, εχει εμφανιστεί στο Σταυρό του Νότου (Αθήνα) και στην Μπουάτ Απανεμιά (Πλάκα-Αθήνα).
Σας περιμένουμε στη Ροδιά!
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ