Δύο προσθήκες για το μέλλον από τον ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Συνεχίζει να προσθέτει νεανικό στοιχείο στο ρόστερ του ο ΟΦΑΜ προχωρόντας σε δυο μεταγραφικές κινήσεις από την ακαδημία του Candia Sport.

Ο λόγος για τους Χάρη Γενιτσαρίδη και Αντώνη Μαργαριτσανάκη που είναι γεννημένοι το 2004, ενώ η διοίκηση της ομάδας από την Αγία Μαρίνα ευχαριστεί τον Χρήστο Καταρτζόγλου για την συνεργασία.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Σε συνέχεια της συνεργασίας που έχουμε με την Ακαδημία ποδοσφαίρου "Candia Sport" του κ. Χρήστου Καταρτζόγλου, το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει την απόκτηση των νεαρών ποδοσφαιριστών Χάρη Γενιτσαρίδη κ Αντώνη Μαργαριτσανάκη (γενν. 2004). 
Καλωσορίζουμε το Χάρη και τον Αντώνη στην οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ. και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα κ πολλές επιτυχίες.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Καταρτζόγλου για τη συνεργασία κ ευχόμαστε στον ίδιο αλλά κ στους συνεργάτες του να έχουν μια καλή αγωνιστική περίοδο. 
Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί κ στο μέλλον, καθώς αναγνωρίζουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία "Candia Sport". 
#ΟΦΑΜ #ofamfamily….

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ