Αντί λουλούδια, χωματερή στη Λ. 3ης Σεπτεμβρίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Στα μέσα του Αυγούστου, όπου χιλιάδες επισκέπτες βρίσκονται στο νησί μας. Η Αμμουδάρα αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες, παρόλα αυτά είναι ορισμένα πράγματα που δυστυχώς κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες δεν εννοούν να τα κατανοήσουν. Κι όχι μόνο για το τι πρόσωπο θα δείχνουμε προς τα έξω, αλλά κυρίως για τους μόνιμους κατοίκους του Γαζίου και της Αμμουδάρας, αλλά και τους εκατοντάδες διερχόμενους οδηγούς που καθημερινά διασχίζουν μια πολύ γνωστή Λεωφόρο την 3ης Σεπτεμβρίου. Μια Λεωφόρο, που οδηγεί σε πολλά χωριά του Δήμου Μαλεβιζίου αλλά και στο Γάζι και κάποιοι προσπαθούν να την μετατρέψουν σε χωματερή όχι μόνο με μπάζα αλλά και πολλά σκουπίδια.

Καλό θα ήταν ο Δήμος να φροντίσει για το σημείο αυτό να καθαριστεί, για να μην καταστεί στο άμεσο μέλλον μια απέραντη χωματερή και κατά συνέπεια και εστία μόλυνσης. Αυτό είναι το θέαμα στην Λεωφόρο 3ης Σεπτεμβρίου, όπως το κατέγραψε η “Φωνή του Μαλεβιζίου”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...