Αλμυρός: Σκόραραν οι νέοι και… φιλική νίκη με 3-1 επί της Μινωικής

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Φιλική νίκη πέτυχε ο Αλμυρός που επικράτησε στο γήπεδο του με σκορ 3-1 της Μινωικής στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, εντός έδρας το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτά κυρίως στην επανάληψη διάστημα στο οποίο ήρθαν και τα τρία εκ των τεσσάρων τερμάτων.

Σκόρερ για την ομάδα του Γαζίου τρία μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού με τους Κοιλιάρα, Τοπούζη και Σκουτέλη να βρίσκουν δίχτυα με την "Μπάρτσα" να μειώνει προσωρινά με τον ταλαντούχο Κλίνη.

Στο 15ο λεπτό εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη από καλή θέση η μπάλα έφυγε άουτ. Έξι λεπτά από πάσα του Τοπούζη προς τον Κοιλιάρα, ο τελευταίος σούταρε ψηλοκρεμαστά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 35', ήρθε το γκολ για τον Αλμυρό. Σκόρερ ο Δημήτρης Κοιλιάρας με δυνατό συρτό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή νικώντας τον Πουλάκη για το 1-0.

Πρώτη στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, στο 49' ένα δυνατό σουτ του Λυκούδη από μακριά λίγο άουτ η μπάλα από την εστία του Αμπατζή.

Στο 52' καλή στιγμή για την Μινωική με την επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Ανδρεαδάκη να καταλήγει λίγο άουτ και τον Καραντινάκη να μην προλαβαίνει να βάλει τα πόδια του.

Με την συμπλήρωση 70' λεπτών η ομάδα της Φορτέτσας έφτασε στην ισοφάριση με όμορφη προβολή του Κλίνη μέσα από την μεγάλη περιοχή για το 1-1.

Ο Αλμυρός ωστόσο γρήγορα ανέκτησε το προβάδισμα και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τοπούζη στο 73, γράφθηκε το 2-1.

Το τελικό 3-1 για τους γηπεδούχους διαμόρφωσε στο 76' ο Σκουτέλης με δυνατό κοντινό σουτ με τον Αμπατζή να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Κλάδος, Μονιάκης, Γιαλούσης, Αγαπάκης, Μεντουδάκης, Πρικάκης, Λυκούδης, Τοπούζης, Κοιλιάρας, Απλαδάς

Έπαιξαν και οι: Μανιαδής, Σκουτέλης, Ζαφείρης, Χασουράκης, Γεμιστός, Κεφαλογιάννης Αγγ., Κεφαλογιάννης, Ροδουσάκης

ΜΙΝΩΙΚΗ: Πουλάκης, Στακάκης, Χατζηνικολάκης, Τσαμπουράκης, Στεφανής, Καστελλιανάκης, Ανδρεαδάκης, Καραντινάκης, Βαρδονικολάκης, Σταυρουλάκης, Νικηταράς

Έπαιξαν και οι: Αμπατζής, Ρουμελιώτης, Καρούζος, Κτιστάκης, Κλίνης, Δρακωνάκης, Φουντουλάκης, Ροδίτης, Καμαράτος, Αλεξάκης, Καρδαμάκης

Η "Φωνή Μαλεβιζίου" έδωσε αποκλειστικά το παρών στο γήπεδο Αλμυρού και σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ