Ισόπαλο το φιλικό ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Δεν είχε νικητή το φιλικό παιχνίδι του Παγκρητίου Σταδίου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ, με το τελικό σκορ να είναι το 2-2.

Κιτρινόμαυροι και ασπρόμαυροι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο με τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στις εξέδρες να παρακολουθεί πλούσιο θέαμα και ανοικτό παιχνίδι.

Το σκορ για τον ΟΦΗ άνοιξε στο 28ο λεπτό με όμορφο δυνατό σουτ ο Ναμπί κάνοντας το 0-1.

Και δεύτερο τέρμα για τους ασπρόμαυρους στο 45' με τον Δημήτρη Μάνο να σκοράρει με συρτό σουτ μέσα απο την περιοχή για το 0-2.

Ο Εργοτέλης έφτασε στην μείωση του σκορ στο 59ο λεπτό. Ο Μανουσάκης τσίμπησε τη μπάλα απ' τα αριστερά μετά από σέντρα του Barata και έγραψε το 1-2.

Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στην ισοφάριση από την ασπρή βούλα. Σκόρερ ο Ροβίθης που ευστόχησε από τα έντεκα βήματα γράφοντας το τελικό 2-2.

EΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Καλογεράκης (Κατσιμήτρος 60'), Προβυδάκης (Προβυδάκης 45'), Bote (Οικονόμου 83'), Μπάτζιος (Πέϊος 45'), Dominik, Bruce (Κατσούρι 80'), Μπουρσέλης (Candina 45'), Γροντής (Μπουτσάκης 45'), Barata, Efford (Αζίζι 86'), Μανουσάκης (Ροβίθης 69'). 

Αναπληρωματικοί: Κατσιμήτρος Βουτσάς, Κοιλιάρας, Πέϊος, Οικονόμου, Θεοδωράκης, Κατσούρι, Μπουτσάκης, Cantina, Ροβίθης, Αζίζι, Παπαδάκης, Ιατρούδης, Αλεξάκης

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (Δερμιτζάκης 67'), Κοροβέσης (Braun 67') Γιαννούλης, Νάστος (Δεληγιαννίδης 67'), Μαρινάκης, Mellado, Neira, Semedo, Nabi (Vaz 45'), Τσιλιανίδης, Μάνος 

Αναπληρωματικοί: Whalley, Δερμιτζάκης, Ντίνας, Figueiredo, Vaz, Sassi, Δεληγιαννίδης, Braun, Περδίκης, Σουρνάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ