Εύκολα οι Παλαίμαχοι Ιεράπετρας, 4-2 του Παλαίμαχους Δαμάστας

Petite Perle 300×250

Εύκολη επικράτηση για τους παλαίμαχους της Ιεράπετρας που επιβλήθηκαν με 4-2 των παλαιμάχων της Δαμάστας.

Το 1-0 για τους Ιεραπετρίτες έκανε ο Παπουτσάκης, έπειτα από κόρνερ του Χαρκιολάκη.

Το δεύτερο γκολ για το 2-0 το έκανε ο Αγγελάκης όταν μετά από ωραία μπαλά του Ζουμπατόπουλου , πέρασε αμυντικούς και τερματοφύλακα για να σκοράρει σε κενή εστία.

Λίγο αργότερα, από σέντρα του Παπουτσάκη, δυνατό σουτ Ζουμπατόπουλου για να γραφτεί το 3-0.

Και τέταρτο γκολ για τους Παλαίμαχους της Ιεράπετρας με το εντυπωσιακό σκαφτό σουτ του Αγγελάκη για το 4-0.

Η παλαίμαχοι Δαμάστας μειώσαν λίγα λεπτά μετά με το πλασέ του Τσάφκα για το 4-1.

4-2 τρομερό σουτ του Δραγατζής με το αριστερό Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε με εντυπωσιακό σουτ ο Δραγαντής με ανάποδο, μάλιστα, πόδι.

Εντυπωσιακή εικόνα από την Ιεράπετρα με πολλούς παίκτες της να αποτελούν την παλιά Αναγέννηση που πρωταγωνιστούσε στα γήπεδα του Λασιθίου τα περασμένα χρόνια με τους Ζουμπατόπουλο και Αγγελάκη να είναι τρομεροί δείχνοντας πως σαν να μην έχει περάσει μια μέρα από πάνω τους. Από πλευράς Δαμάστας ξεχώρισε ο πολύ καλός Γιώργος Πολυχρονάκης που όμως δεν είχε συμπαραστάτες.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΑΜΑΣΤΑΣ: Νικάκης, Περάκης Β., Σαρρής, Πολυχρονάκης, Κουντούρης, Παπαδάκης, Τριγώνης Β., Κατσαρός, Περάκης Γ., Τσάφκα, Μαυράκης Ν., Τριγώνης Μ., Σαρρής Τ., Δραγαντής

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Χρυσουλάκης, Γκιζέλας, Δρακωνάκης, Διακάκης, Παπουτσάκης, Ζαμπετάκης, Ζουμπατόπουλος, Χαραλαμπάκης, Ξενικάκης, Κίζας, Πρωτογεράκης, Αγγελάκης Γ., Καρτσάκης, Χαρκιολάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ