Στο Φεστιβάλ Ερωτόκριτος & Αναγέννηση στη Ροδιά η Ασημίνα Κουβαρντά

Petite Perle 300×250

Στο Φεστιβάλ Ερωτόκριτος & Αναγέννηση, που θα διεξαχθεί στις 01 Σεπτεμβρίου 2019 στη Ροδιά και διοργανώνεται από την Ανασεμιά, Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ροδιάς, με συνδιοργανωτές το Δήμο Μαλεβιζίου και την Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Ηρακλείου, συμμετέχει με έκθεση ζωγραφικής και χειροποίητων κατασκευών η κ. Κουβαρντά Ασημίνα.


Η Ασημίνα Κουβαρντά γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.
Τελείωσε τη σχολή βρεφοκόμων, παιδοκόμων και στη συνέχεια έκανε πρακτική σε δημόσιους παιδικούς σταθμούς αλλά και σε σχολεία για Α.Μ.Ε.Α.
Συνέχισε τις σπουδές της παρακολουθώντας διάφορα σεμινάρια παιδαγωγικού ενδιαφέροντος όπως π.χ. κουκλοθεάτρου, εικαστικών τεχνών και θεατρολογίας.
Αργότερα εργάστηκε για 10 χρόνια σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό σαν υπεύθυνη βρεφικού τμήματος.
Λατρεύει να ασχολείται με τις εικαστικές τέχνες και ιδιαιτέρως με την ζωγραφική με λάδια, συμμετέχοντας συχνά σε ομαδικές εκθέσεις τέχνης και ζωγραφικής.
Έχει ασχοληθεί κατά διαστήματα σαν street artist αφιλοκερδώς.


Είναι σπουδάστρια στο καλλιτεχνικό εργαστήρι Α.Κουμάντρου – Γιατράκη και το τελευταίο διάστημα εθελόντρια κάνοντας ζωγραφική ξύλου και αγγειοπλαστικών στα εικαστικά εργαστήρια "ΠΊΣΤΗ" και "ΛΑΝΑΣΑ" υπέρ των παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.
Έχει βραβευτεί δύο φορές για τις εικαστικές της ικανότητες και συγκεκριμένα την ζωγραφική. Έχει εργαστεί κατά διαστήματα σαν ανιματέρ σε παιδικά πάρτυ.
"Η Αστερίτσα και το ουράνιο τόξο" της Έρικας Τζαγκαράκη είναι η πρώτη της εικονογράφηση σε συγγραφικό και ηλεκτρονικό παιδικό παραμύθι.
Το έτος 2017/18 δούλεψε ως εμψυχώτρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τεφελίου, διδάσκοντας θεατρικό παιχνίδι και ζωγραφική σε παιδιά δημοτικού.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται πάνω στο αντικείμενό της, ως παιδαγωγός, στον ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό "BABY CLUB" στο Ηράκλειο, ενώ παράλληλα ασχολείταιεπαγγελματικά με την ζωγραφική και τις επαγγελματικά με την ζωγραφική και τις εικαστικές τέχνες.
01.09.2019 στην Ροδιά
Μην το χάσει κανείς!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ