Κατέκτησαν το τουρνουά παλαιμάχων οι Επίλεκτοι Ηρακλείου!

Petite Perle 300×250

Στους Επιλέκτους Ηρακλείου το κύπελλο αφού επικράτησαν με 4-2 των Παλαιμάχων Ιεράπετρας και αναδείχθηκαν πρωταθλητές, στο τουρνουά παλαιμάχων που έγινε στην Δαμάστα το απόγευμα της Κυριακής 18 Αυγούστου.

Σε ένα ανοικτό πρώτο ημίχρονο με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν σημειώθηκαν δύο τέρματα, ένα για κάθε ομάδα. Το σκορ άνοιξαν οι Επίλεκτοι Ηρακλείου με τον Τσουπάκη να γράφει το 1-0, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα οι Παλαίμαχοι Ιεράπετρας έφτασαν στην ισοφάριση με το γκολ του Διακάκη για το 1-1, σκορ ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερο ημιχρόνου ο Τσαφαντάκης μετά από πάσα του Σουτζή έκανε το 2-1, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή, Τσαφαντάκη με όμορφη ατομική ενέργεια να κάνει το 3-1. Το 4-1 έγραψε με δυνατό σουτ ο Πολυχρονάκης με τον Αγγελάκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Φουρναράκης, Σουτζής, Λαμπράκης, Φινοκαλιώτης, Τσαφαντάκης, Αργέντης, Πολυχρονάκης, Καλογιαννάκης, Μπαστάκης, Δαριβιανάκης, Χαλκιαδάκης Φ., Τσουπάκης Γ.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Χρυσουλάκης, Γκιζέλας, Δρακωνάκης, Διακάκης, Παπουτσάκης, Ζαμπετάκης, Ζουμπατόπουλος, Χαραλαμπάκης, Ξενικάκης, Κίζας, Πρωτογεράκης, Αγγελάκης Γ., Καρτσάκης, Χαρκιολάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ