Μαχητικοί οι Παλαίμαχοι Αλμυρού την νίκη οι Επίλεκτοι Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Την νίκη με 3-1 πέτυχαν οι Επίλεκτοι Ηρακλείου κόντρα στους Παλαίμαχους Αλμυρού που από την μεριά τους ήταν πολύ μαχητικοί και άντεξαν στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το σκορ για τους Επίλεκτους άνοιξε ο Τσουπάκης όταν μετά από πάσα του Σουτζής τρίπλαρε τον εξαιρετικό Γκαβόπουλο και έκανε το 1-0.

Οι Παλαίμαχοι του Αλμυρού έφτασαν στην ισοφάριση με τον Σταματάκη να γράφει το 1-1 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Ωστόσο στα τελευταία λεπτά οι Επίλεκτοι Ηρακλείου έφτασαν στην επίτευξη δύο τερμάτων για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Αρχικά ο Τσαφαντάκης με σουτ έγραψε το 2-1, με τον Τσουπάκη να σημειώνει το δεύτερο του τέρμα, από καλή θέση σουτάροντας, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΛΜΥΡΟΥ: Γκαβόπουλος, Παντερής Στ., Κορνηλάκης, Κουντούρης, Μαρκογιαννάκης, Λαδουκάκης Π., Κουτρούλης, Σταματάκης, Αργύρης Κ., Μαραγκάκης, Αργύρης Εμμ., Μιχελουδάκης, Παντερής Ν., Μπαρμπαλιάς, Καμάρης

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Φουρναράκης, Σουτζής, Λαμπράκης, Φινοκαλιώτης, Τσαφαντάκης, Αργέντης, Πολυχρονάκης, Καλογιαννάκης, Μπαστάκης, Δαριβιανάκης, Χαλκιαδάκης Φ., Τσουπάκης Γ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ