Με νέο αέρα και πολλές φιλοδοξίες η "πρώτη" της Ροδιάς

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Με πολλές φιλοδοξίες αλλά και νέο αέρα πραγματοποίησε την "πρώτη" της συγκέντρωση για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020 η Ροδιά, στο γήπεδο Καλεσών.

Η ομάδα του Μαλεβιζίου, άκρως ανανεωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά, μπήκε στα βάσανα της προετοιμασίας, με στόχο και επιθυμία όλων μια πορεία αντάξια του ονόματος της ομάδας και μια πορεία στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της νέας Γ' ΕΠΣΗ.

Το παρών στα Καλέσα έδωσαν ο προπονητής της Ροδιάς, Γιώργος Χατζηδάκης, ο άμεσος συνεργάτης του Μάνος Γκέντζος, ο πρόεδρος των πρασίνων, Γιώργος Ρεράκης αλλά και περίπου δεκαπέντε ποδοσφαιριστές. Αξίζει να σημειώσουμε πως αρκετοί παίκτες έλλειπαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως και αρκετοί φοιτητές που βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου και του τεχνικού τιμ, έγινε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών κινήσεων της Ροδιάς, δεν έχει κλείσει το ρόστερ ακόμα, ενώ στην συνέχεια έγινε και προπόνηση σε υψηλούς ρυθμούς.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τα νέα παιδιά να μπαίνουν άμεσα στην… καθημερινότητα και τις ανάγκες της πράσινης ομάδας και φαίνεται πως και αυτή θα βάλουν το λιθαράκι τους για μια πρωταγωνιστική πορεία της Ροδιάς στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ