“Περίπατος στην Τέχνη” με σαράντα καλλιτέχνες

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατολάκκου «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»  με τον Δήμο Πλατανιά και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης διοργανώνει τον 3 ο  «ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ»


Στις 23, 24 και 25 Αυγούστου του 2019  σαράντα  Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν στο Βατόλακκο στο ιστορικό μονοπάτι κάτω απ’ τη σκιά των δέντρων δίπλα στο ποτάμι . Αν κάνετε αυτόν το περίπατο θα τους δείτε να ζωγραφίζουν, να υφαίνουν σε αργαλειό, να δίνουν σχήμα στον πυλό, να σκαλίζουν την πέτρα και το ξύλο, να φτιάχνουν παραδοσιακά αντικείμενα , να δημιουργούν διακοσμητικά από φυσικά υλικά ή τους  φωτογράφους να απαθανατίζουν τη στιγμή.

Θα απολαύσετε τη φύση και θα μπορέσετε να ξαποστάσετε στο παραδοσιακό καφενεδάκι στο τέλος αυτής της υπέροχης διαδρομής ενάμιση χιλιομέτρου, καθώς και θα υπάρχουν δράσεις με τη συμμετοχή των επισκεπτών. Εκεί θα ακούσετε, ρεμπέτικη ζωντανή μουσική τα βράδια  της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Την Κυριακή  θα πραγματοποιηθεί  λαϊκή  βραδιά  για ένα κεφάτο κλείσιμο αυτής της γιορτής της Τέχνης.
Με χαρά σας περιμένουμε να κάνουμε μαζί αυτόν τον ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ.
Ώρα έναρξης: Παρασκευή 23/08/19 17:00
Σάββατο 24/08/19 11:00
Κυριακή 25/08/19 11:00
Είσοδος ελεύθερη

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...