Πολιτιστικός Σύλλογος Καλεσσών: "Η Σχολική Επιτροπή έδωσε αυτοβούλως την υποτροφία"

Petite Perle 300×250

Με ανακοίνωσή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλεσσών εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για μία πρωτοβουλία που ανέλαβε η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μαλεβιζίου σχετικά με την υποτροφία του Ομίλου Καλαθάκη, που είχε κερδίσει ο Σύλλογος ως έπαθλο στο 7ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Σχολική Επιτροπή του Δήμου αποφάσισε αυτοβούλως την παραχώρηση της υποτροφίας, την ίδια ώρα που ο Σύλλογος είχε πλήρη άγνοια επί του θέματος.

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος προβαίνει σε ένσταση κατά της απόφασης αυτής, καθώς θεωρεί ότι θα έπρεπε να παρθεί από κοινού και κατόπιν συζητήσεως.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλεσσών:

"Μετά από έκτακτο συμβούλιο του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλεσσών πάρθηκε η απόφαση να προβεί σε ένσταση κατά της απόφασης της Σχολικής Επιτροπής του δήμου Μαλεβιζιου για την υποτροφία που κερδίσαμε ως έπαθλο στο 7ο Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας του ομίλου Καλαθάκη. Αιτία της εν λόγω ένστασης αποτελεί η αυτοβούλως και με πλήρη άγνοια του Συλλόγου μας απόφαση της Επιτροπής του Δήμου δίχως να έχει γνώση των συμμετεχόντων για την υποτροφία. Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή έπρεπε να παρθεί σε συνεργασία με τον σύλλογο μας".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ