Συμμετοχή έκθεσης κεραμικής στο Φεστιβάλ Ερωτόκριτος στη Ροδιά

Petite Perle 300×250

Στο Φεστιβάλ Ερωτόκριτος & Αναγέννηση, που θα διεξαχθεί στις 01 Σεπτεμβρίου 2019 στη Ροδιά και διοργανώνεται από την Ανασεμιά, Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ροδιάς, με συνδιοργανωτές το Δήμο Μαλεβιζίου και την Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Ηρακλείου, συμμετέχει με έκθεση κεραμικής ο κ. Μαρνελάκης Εμμανουήλ και η εταιρία Marnelos Ceramics, πιστοποιημένη με βραβείο Cretan Hands.

Έχοντας ώς γνώμονα και οδηγό την πανάρχαια τέχνη των Μινωιτών, σε συνδιασμό με τη δημιουργική σύζευξη παλιού και νέου, η οικογένεια Μαρνελάκη κυριαρχεί εδώ και τριάντα χρόνια στο χώρο της κεραμικής με έργα απαράμμιλης ομορφιάς. Στην πιό σύγχρονη πλέον μονάδα παραγωγής στην Κρήτη και μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε πληθώρα κεραμικών προϊόντων που θα ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις.

Κεραμικά χρηστικά, παραδοσιακά, διακοσμητικά, τουριστικά, πυρίμαχα, γλάστρες διακόσμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αποτελούν το ευρύ φάσμα παραγωγής μας. Ειδοποιός διαφορά της Marnelos Ceramics απο τις ομοειδείς της εταιρείες αναδεικνύονται η παροχή υψηλού επιπέδου προιόντων και οι προσιτές τιμές. Μοναδικά χειροποίητα κομμάτια όλα φτιαγμένα με μεράκι, ζήλο και σεβασμό πρός τον καταναλωτή.

Ο πηλός που χρησιμοποιείται είναι δικής της παραγωγής, με χώματα από διάφορα μέρη της Κρήτης και έχουν αντοχή στο ψήσιμο, μέσα σε καμίνι υγραερίου, έως και 1060 βαθμούς Κελσίου, παρέχοντας έτσι στα κεραμικά τη μέγιστη αντοχή τους στο χρόνο. Τα σμάλτα είναι αμόλυβδα, καθιστώντας έτσι τα κεραμικά χρηστικά. Τα πυρίμαχα σκεύη, φτιαμένα απο τον
πλέον αρίστης ποιότητας πηλό, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όχι μόνο των ιδιωτών αλλά και των επιχειρηματιών.

Το μοναδικό design, οι εναρμονισμένοι χρωματισμοί και τα πρωτοποριακά σχέδια στις διακοσμητικές γλάστρες, προσδίδουν εξαιρετική φινέτσα και χάρη σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Θα είναι χαρά μας να γνωρίσουμε την εταιρία Marnelos Ceramics, που εδρεύει στο Βιοτεχνικό ΒΙΟΠΑ Ανωπόλεως.

01.09.2019 Ροδιά Μαλεβιζίου
Μην λείψει κανείς!!
Διοργάνωση: Σύλλογος Ανασεμιά

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ