Εντυπωσιακή φιλική νίκη του Αλμυρού στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Την καλύτερη του έως τώρα εμφάνιση στα φιλικά προετοιμασίας πραγματοποίησε ο Αλμυρός επικρατώντας εύκολα με σκορ 4-0 του Ζαρού στο γήπεδο του Γαζίου, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Αυγούστου.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βολονάκη εμφάνισαν πάρα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο κερδίζοντας το χειροκρότημα ενώ δείχνουν να βαδίζουν στον σωστό δρόμο ενόψει και του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ που αρχίζει σε λίγες εβδομάδες από σήμερα.

Αντίθετα ο Ζαρός, παρουσιάστηκε με ελλείψεις είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι του χωρίς όμως να μπορέσει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τον Αλμυρό.

Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Δημήτρης Κοιλιάρας με τον "μάγο" των πορτοκαλί να φαίνεται σε τρομερή κατάσταση ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως κανένας παίκτης των γηπεδούχων δεν υστέρησε. Από πλευράς της ομάδας του Δημήτρη Κόκκινου, ξεχώρισαν ο Κουρουθιανάκης αλλά και οι δύο μέσοι Φραγκιαδουλάκης και Μόντι.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο αγώνας ήταν διάρκειας 80 λεπτών, δύο σαραντάλεπτα ημίχρονα.

Στο 12ο λεπτό ο Αλμυρός άνοιξε το σκορ με ένα απίστευτο, για highlight, τέρμα. Ο Δημήτρης Κοιλιάρας έχοντας την μπάλα στην κατοχή του είδε τον Σταματάκη εκτός εστίας και με δυνατό κρεμαστό σουτ από το κέντρο κρέμασε τον νεαρό τερματοφύλακα για το 1-0.

Δεκατρία λεπτά αργότερα, στο 25', Γεμιστός και Σκουτέλης συνδιάστηκαν άψογα για το δεύτερο τέρμα της ομάδας του Γαζίου. Εξαιρετική πάσα του Γεμιστού στο ύψος του πέναλτι με τον Σκουτέλη να κάνει την προβολή και να γράφει το 2-0, σκορ ημιχρόνου.

Λίγο αργότερα στο 34' όμορφη πάσα του Σκουτέλη στον Λυκούδη, ο τελευταίος από καλή θέση σούταρε δυνατά αναγκάζοντας τον Σταματάκη σε πολύ δύσκολη και εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 7ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου, στο 47', ήρθε και το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων με σκόρερ εκ νέου τον Κοιλιάρα. Ο ταλαντούχος χαφ μετά από όμορφη ατομική ενέργεια σούταρε έξω από την περιοχή γράφοντας το 3-0.

Το τελικό 4-0 ήρθε στα τελευταία λεπτά από την "άσπρη βούλα". Ο ταχύτατος Σκουτέλης έφυγε στον χώρο και την πλάτη της άμυνας του Ζαρού με τον Καραμανιτάκη να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι, στο 73'.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαλούσης, ο οποίος ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Γεμιστός, Ρουμπάκης, Γιαλούσης, Μονιάκης, Μεντουδάκης, Λυκούδης, Μανιαδής, Τοπούζης, Κοιλιάρας, Σκουτέλης

Έπαιξαν και οι: Ζαφείρης, Κλάδος, Χασουράκης Ρ., Κεφαλογιάννης Αγγ., Κεφαλογιάννης Λ., Αγαπάκης, Χασουράκης

ΖΑΡΟΣ: Σταματάκης, Γιατρομανωλάκης, Κουρουθιανάκης, Καλεμάκης, Καραμανιτάκης, Φραγκιαδουλάκης, Κοζορώνης, Μόντι, Χριστοφοράκης, Μπαστάκης, Λέσι

Έπαιξαν και οι: Κόκκινος, Χαραλαμπάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ