«Χ»άρηκε ο ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Petite Perle 300×250

Ένας ψυχωμένος ΟΦΗ απέσπασε την ισοπαλία από τον Άρη 1-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι, που είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Ντιγκινί 55'.

Η καλή απόδοση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 18', με τον Κοροβέση να σεντράρει από αριστερά και να βρίσκει τον Μεγιάδο, ο οποίος έπιασε μονοκόμματο σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έμαν για το 0-1 σημειώνοντας ένα εξαιρετικό γκολ. Από 'κει και πέρα, ο ΟΦΗ περιορίστηκε κάπως και «παραχώρησε» την πρωτοβουλία των κινήσεων στον Άρη, που όμως δεν είχε τον τρόπο για να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Σίμου. Στο 69' ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του ΟΦΗ από το πλάγιο άουτ, ο Φετφατζίδης μάζεψε την άμυνα απάνω του, έδωσε του Σάσα ο οποίος με διαγώνιο σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα.

Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Άρης πίεσε τον ΟΦΗ αλλά οι Κρητικοί άντεξαν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Έμαν – Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ – Σάσα, Ματίγια – Μαρτίνες (63' Λάρσον), Φετφατζίδης (80' Τόνσο), Ντιγκινί (88' Γιουνές) – Ιντέγε.

ΟΦΗ: Σωτηρίου – Μαρινάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Κοροβέσης – Μεγιάδο, Νέιρα (89' Μπράουν) – Σεμέντο (71' Σασί), Ναμπί (81' Σακόρ), Τσιλιανίδης – Μάνος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ