Χορταστικό φιλικό μεταξύ Δαμάστας και ΑΟΑΝ

Petite Perle 300×250

Σε ένα τεστ προετοιμασίας που αποζημίωσε το φίλαθλο κόσμο που το παρακολούθησε, η Δαμάστα γνώρισε την ήττα στην έδρα της με 3-4 από τον ΑΟΑΝ, με χαρακτηριστικό το ότι όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο α' ημίχρονο. Η Δαμάστα ήταν εξαιρετική στην επιθετική λειτουργία, με τρία γκολ, δύο δοκάρια και πολλές τελικές αλλά είχε αστάθεια στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα ο δουλεμένος από τον Κώστα Κιάσσο ΑΟΑΝ, να βρει τέσσερα γκολ στο α' ημίχρονο, να έχει δοκάρι και κάποιες ακόμα απειλητικές στιγμές μπροστά στα καρέ του Δημαράκη. Σίγουρα ο Μανόλης Σουτζής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το αξιόλογο τεστ προετοιμασίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο δοκάρια για τη Δαμάστα σε φάουλ Τρανταφύλλου και σε διώξιμο αμυντικού αλλά το γκολ ήρθε για τον ΑΟΑΝ στο 6' με σκόρερ τον Μαρκάκη. Οι γηπεδούχοι ήταν «φωτιά» στην επίθεση, συνέχισαν να πιέζουν και έτσι ο Καστελλιανάκης στο 22' έκανε το 1-1 ενώ στο 28' ο Τριανταφύλλου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Ο ΑΟΑΝ όμως είχε τις απαντήσεις αφου εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδράνειες και έτσι ισοφάρισε 2-2 στο 30' με τον Μαρκάκη ενώ ο Αλμύρας στο 36' σημείωσε το 2-3. Το εντυπωσιακό α' ημίχρονο είχε και συνέχεια! Στο 38' ο Ρουμπάκης κέρδισε πέναλτι και ο Καστελλιανάκης εκτέλεσε εύστοχα για το 3-3 και στην εκπνοή του α' μέρους ο Μαρκάκης με προσωπικό χατ τρικ διαμόρφωσε το 3-4. 
Στην επανάληψη ήταν φυσιολογικό να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού, η Δαμάστα ήταν πιο απειλητική αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Επόμενο τεστ για την Δαμάστα είναι την προσεχή Τετάρτη με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Μαυραντωνάκης με βοηθούς τους Καρατζά και Μαυραντωνάκη Ν.

ΔΑΜΑΣΤΑ (Μ.Σουτζής): Δημαράκης, Χαρίτος (80' Πεταλάκης), Παπαδομιχελάκης (71' Γεωργαλάς), Aποστολάκης (46' Γιαλιτάκης), Μαρκάκης (75' Δουλγεράκης), Κεφαλούκος (75' Βερούσι), Καουκάκης (83' Χαιρέτης), Καστελιαννάκης, Ρουμπάκης, Τζουβάρας (67' Μπιμπίρης), Τριανταφύλλου (68' Ντίνος).

ΑΟΑΝ (Κ.Κιάσσος): Σκάρπος, Πολίτης, Μπλούκας, Γιούγκα, Τσανάι, Κουρίνος, Πυθαρούλης, Καλογιαννίδης, Χατζόπουλος, Μαρκάκης, Αλμύρας. Αγωνίστηκαν και οι: Κουναλάκης, Ζέλιος, Αντόνιο, Κλώντζας, Γκάρετ, Παράσχος, Πρινιανάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ