Ο ΑΟ Δαμάστας βράβευσε δύο Δαμαστιανούς πρωταθλητές!

Τελευταία Ενημέρωση:

Τα τελευταία χρόνια ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και καταξίωσης και φαίνεται ότι η θετική ενέργεια που εκπέμπει το σωματείο συνεπαίρνει και άλλους ανθρώπους και δράσεις της τοπικής κοινωνίας, κάνοντας υπερήφανο όλο το χωριό.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση βράβευσε πριν τη σέντρα του φιλικού με τον ΑΟΑΝ δύο Δαμαστιανούς πρωταθλητές! Τις απονομές πραγματοποίησε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης.

Αρχικά βράβευσε τον ποδηλάτη του ΠΟΗ Κάστρο, Ευάγγελο Σαρρή του Δημητρίου, που ήταν ο Πρωταθλητής Ελλάδας στην ατομική χρονομέτρηση Εφήβων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Αυγούστου. Μάλιστα, ο Δαμαστιανός ποδηλάτης παρέδωσε στον πρόεδρο τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας 2019.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο Σταύρος Περάκης, ο οποίος πήρε την 1η θέση στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών Αγγειοπλαστών. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ένας σημαντικότατος πολιτιστικός θεσμός και το κορυφαίο γεγονός στην κεραμική τέχνη και ο κεραμίστας Σταύρος Περάκης έκανε υπερήφανη την Δαμάστα με την πρωτιά του.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...