Ο ΑΟ Δαμάστας βράβευσε δύο Δαμαστιανούς πρωταθλητές!

Petite Perle 300×250

Τα τελευταία χρόνια ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και καταξίωσης και φαίνεται ότι η θετική ενέργεια που εκπέμπει το σωματείο συνεπαίρνει και άλλους ανθρώπους και δράσεις της τοπικής κοινωνίας, κάνοντας υπερήφανο όλο το χωριό.

Σε αυτό το πλαίσιο, η διοίκηση βράβευσε πριν τη σέντρα του φιλικού με τον ΑΟΑΝ δύο Δαμαστιανούς πρωταθλητές! Τις απονομές πραγματοποίησε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης.

Αρχικά βράβευσε τον ποδηλάτη του ΠΟΗ Κάστρο, Ευάγγελο Σαρρή του Δημητρίου, που ήταν ο Πρωταθλητής Ελλάδας στην ατομική χρονομέτρηση Εφήβων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Αυγούστου. Μάλιστα, ο Δαμαστιανός ποδηλάτης παρέδωσε στον πρόεδρο τη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας 2019.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο Σταύρος Περάκης, ο οποίος πήρε την 1η θέση στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών Αγγειοπλαστών. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ένας σημαντικότατος πολιτιστικός θεσμός και το κορυφαίο γεγονός στην κεραμική τέχνη και ο κεραμίστας Σταύρος Περάκης έκανε υπερήφανη την Δαμάστα με την πρωτιά του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ