Σε κλίμα συγκίνησης παρέδωσε το «δακτυλίδι» ο Κώστας Μαμουλάκης

Petite Perle 300×250

Νέος επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» ο Θανάσης Κύρκος

Της Κορίνας Καφετζοπούλου

Χωρίς εκπλήξεις  έγινε η διαδικασία για τη διαδοχή του Κώστα Μαμουλάκη, κατά τη συνεδρίαση  της παράταξης «Νέοι Δρόμοι», το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο στενός συνεργάτης του κ. Μαμουλάκη και επί εννέα συναπτά έτη αντιδήμαρχος Οικονομικών Θανάσης Κύρκος , είναι πλέον ο νέος επικεφαλής της παράταξης , μετά την ομόφωνη απόφαση που  ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας, που για τελευταία φορά συνεδρίασε υπό τον απερχόμενο Δήμαρχο.

Αν και το πρόσωπο αυτό  ήταν η «φυσική διαδοχή» του κ. Μαμουλάκη, ο απερχόμενος Δήμαρχος τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντήσεις με  όλα τα μέλη της ομάδας. Δυνητικά θα μπορούσαν να ήταν και άλλοι επικεφαλής, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, ο κ. Κύρκος συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες και τη γνώση για να ηγηθεί της ομάδας  και να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του, ως  επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.   Επιπλέον είναι ένα πρόσωπο καθολικής αποδοχής.

Ο Θανάσης Κύρκος από την πλευρά του ευχαρίστησε το δήμαρχο και όλους τους  συναδέλφους του , για την τιμή που του  έκαναν τονίζοντας ότι αυτό που προέχει είναι η ανάπτυξη του Μαλεβιζίου.

Ο κ. Μαμουλάκης δήλωσε «παρών» ως ενεργό μέλος της παράταξης που ο ίδιος δημιούργησε λέγοντας πως θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ