Σίμος: "Πίστη για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε"

Petite Perle 300×250

Ικανοποιημένος τόσο από τη συνολική απόδοση των παικτών του όσο και από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ, κ. Γιώργος Σίμος, στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη. 

"Θα ήθελα να ευχηθώ τόσο στον Άρη όσο και στις άλλες ομάδες μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, ελκυστική, δημιουργική και ανταγωνιστική για το ποδόσφαιρο, έτσι ώστε οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν το άθλημα και να έρθουν πιο κοντά στις ομάδες.

Ήρθαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, ίσως από τις δυσκολότερες του πρωταθλήματος. Παίξαμε με μια ομάδα, η οποία έχει καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και καλύτερη συνοχή σε σχέση με εμάς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.  

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν διαστήματα, όπου η εικόνα της ομάδας μας ήταν αρκετά καλή σε πράγματα τα οποία θέλουμε να βλέπουμε και τα οποία δουλεύουμε για να παρουσιάσουμε στο γήπεδο.

Το δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει να μας μάθει πράγματα, να μας διδάξει, αρχής γενομένης από αύριο, έτσι ώστε να μπορούμε να διαχειριζόμαστε με μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα οποιοδήποτε σκορ. Θα πρέπει να βρούμε μεγαλύτερη πίστη για να προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε.

Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την προσπάθεια που έκαναν. Ο βαθμός για εμάς, στην πρεμιέρα, είναι κάτι θετικό".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ