Και το όνομα αυτής Μαρία

by m k

Τελευταία Ενημέρωση:

Του Αντώνη Στρατάκη

Νονός έγινε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης ο οποίος βάφτισε την χαριτωμένη κορούλα του μέλους του Δ.Σ. της Δαμάστας Νίκου Σαρρή στην οποία έδωσε το όνομα Μαρία τιμώντας την προγιαγιά της.

Η Μαρία είναι επίσης ανιψιά του έφορου της Δαμάστας και ψυχή της κερκίδας Γιάννη Κουγιουμτζή ο οποίος όπως και όλη η οικογένεια της αλλά και ο άξιος νονός δεν έκρυβαν τη χαρά τους για το ευχάριστο γεγονός. Οι γονείς της Μαρίας δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους μετά το μυστήριο στον ΑΡΌΛΙΘΟ όπου πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά.

Ο Αντώνης Παπαδάκης μάλιστα ήταν σε πολύ μεγάλα κέφια αφού μια μέρα νωρίτερα είχε δει την ομάδα του να κάνει καταπληκτική εμφάνιση απέναντι στον ΑΟΑΝ της Γ εθνικής και να χάνει άδικα 4-3 αφού ήταν κατά γενική ομολογία πολύ ανώτερη από την ομάδα του Κώστα Κιάσσου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...