Δήλωση Μηνά Σταυρακάκη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Μηνάς Σταυρακάκης: «Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων»

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των Βάσεων για την εισαγωγή χιλιάδων νέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους βλέπουν πλέον τους κόπους και τις θυσίες τους να επισφραγίζονται με την επιτυχημένη κατάληξη της προσπάθειας τους.

Συγχαίρω επίσης τις οικογένειες τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που αγωνίστηκαν, στήριξαν και αγωνιούσαν μαζί με τα παιδιά τους και πλέον βλέπουν πως ξεκινά για αυτά μια νέα σελίδα στη ζωή τους, με στόχο να αποτελέσουν τους ανθρώπους που θα αναλάβουν τα ηνία της κοινωνίας μας στο μέλλον.

Θέλω όμως να συγχαρώ και όλους όσους είδαν πως δεν πέτυχαν το στόχο που είχαν θέσει, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν και να τονίσω ότι αυτή ήταν μόνο μια μάχη από τις τόσες που θα κληθούν να δώσουν στη ζωή τους. Δεν πρέπει να απογοητεύονται, αλλά να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα και ζήλο στο μέλλον και θα δουν πως οι στόχοι στο τέλος θα
επιτευχθούν.

Η ζωή εξάλλου είναι ένας διαρκής αγώνας για το καλύτερο. Καλή πρόοδο σε όλους».

Related Articles