Ισόπαλη με 1-1 στο δυνατό τεστ με τον Ηρόδοτο η Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Δυνατό φιλικό έγινε σήμερα στη Νέα Αλικαρνασσό, με τον Ηρόδοτο και την Δαμάστα να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1.

Καλό ξεκίνημα έκανε στην αναμέτρηση η Δαμάστα, για την οποία μάλιστα αγωνίστηκε ως αλλαγή και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιώργος Στρατάκης που άνηκε στον Γιούχτα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ 0-1 στο 8ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου και απόκρουση του Παναγιώτου, η μπάλα έφτασε στον Μπιμπίρη, ο οποίος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο Ηρόδοτος ανέβασε την απόδοσή του ενώ άσκησε μεγάλη πίεση στα καρέ της Δαμάστας στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και στο 60' ο Αμαραντίδης βρέθηκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ ισοφάρισε 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε, με τους δύο προπονητές Νίκο Σουργιά για τον Ηρόδοτο και Μανόλη Σουτζή για την Δαμάστα να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τις ομάδες τους… Μάλιστα το επόμενο διάστημα Δαμάστα και Ηρόδοτος θα συναντηθούν ξανά αλλά σε επίσημο παιχνίδι, καθώς η κληρωτίδα του έφερε αντιμέτωπους στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Ηρόδοτος (Νίκος Σουργιάς): Παναγιώτου, Κατσαρός, Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Καργιωτάκης, Κίσσας, Κουσίδης, Κουτσογιαννάκης, Γαρεφαλάκης, Γκίνη, Αννιτσάκης. Στο β' έπαιξαν και οι: Βακράκος, Παπουτσιδάκης, Ντελία, Αμαραντίδης, Κασαπάκης, Ντέτσικας, Μήτρου, Σεραφειμίδης.

Δαμάστα (Μ. Σουτζής): Δημαράκης, Νίνο, Δουλγεράκης, Παπαδομιχελάκης, Μπιμπίρης, Κεφαλουκος, Χαρίτος, Ρουμπάκης, Καουκάκης, Τριανταφύλλου, Καστελλιανάκης. Στο β' έπαιξαν και οι: Μαρκάκης, Τζουβάρας, Στρατάκης, Γιαλυτάκης, Κορνηλάκης, Αποστολάκης, Γεωργαλάς, Πεταλάκης, Χαιρέτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ