Άλωσε το ΟΑΚΑ ο τρομερός ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Ο εξαιρετικός ΟΦΗ έκανε… πάρτι στο ΟΑΚΑ (3-1) απέναντι στον κάκιστο Παναθηναϊκό, που ήταν εκτός τόπου και χρόνου!

Δύο γκολ ο Μάνος, ένα ο Τσιλιανίδης και ένα ο Μακέντα από το σημείο του πέναλτι για το Τριφύλλι. Το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ ήταν ένας μονόλογος του ΟΦΗ.Η ομάδα του Γιώργου Σίμου ήρθε στην Αθήνα για να παίξει το ποδόσφαιρό της και πραγματικά πάτησε κάτω τον Παναθηναϊκό.

Ένας Παναθηναϊκός που δυσκολευόταν να αλλάξει δεύτερη πάσα, έχανε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και είχε τεράστια κενά μεσοαμυντικά και τραγική συμπεριφορά στο αμυντικό κομμάτι. Οι Κρητικοί έβαλαν δύσκολα με την πίεση ψηλά, κυκλοφόρησαν άριστα την μπάλα και κυρίως ήταν αποτελεσματικότατοι στο επιθετικό τρανζίσιον, εκμεταλλευόμενοι τους χώρους που άφηνε ο Παναθηναϊκός και τις αργές έως ανύπαρκτες επιστροφές. Ο ΟΦΗ όποτε ήθελε προκαλούσε πανικό στην άμυνα του Παναθηναϊκού και στο 34᾽βρήκε το γκολ που άξιζε βάσει της εικόνας του. Ο Τσιλιανίδης πέρασε την μπάλα κάθετα με μία καταπληκτική έμπνευση και ο Μάνος δεν λάθεψε στο τετ-α-τετ με τον Διούδη.

Στο 49᾽ ο Νούνες ως τελευταίος παίκτης πούλησε την μπάλα, ο Νέιρα βρήκε κάθετα τον Μάνο, ο οποίος πάτησε περιοχή και εκτέλεσε τον Διούδη για το 2-0. Στο 58 ο Μπουζούκης προσπαθώντας να γυρίσει την μπάλα στον τερματπφύλακα του, έκανε… χαλαρή πάσα, ο Μάνος έκλεψε μέσα στην περιοχή και σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Τσιλιανίδη, 3-0 ο ΟΦΗ πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα παιχνιδιού. ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν να μείωσει με πέναλτι που κέρδισε ο Περέα και εκτέλεσε εύστοχα ο Μακέντα στο 85.

Ο ΟΦΗ κράτησε εύκολα το 3-1 και πήρε μία σπουδαία νίκη, ενώ σαν να μην έφτανε η ήττα, οι γηπεδούχοι έχασαν με κόκκινη κάρτα τον Κουρμπέλη στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ