Θετικότατες εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ στο ισόπαλο φιλικό τεστ κόντρα στον ΠΟΑ!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Πάρα πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε ο ΠΑΟΚ στην ισοπαλία κόντρα στον ΠΟΑ στο δυνατό φιλικό τεστ προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ατσαλένιο, με τελικό αποτέλεσμα το 2-2.

Οι "ασπρόμαυροι" του Κρουσώνα άρεσαν, ήταν πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο και δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι και πιο έτοιμοι ενόψει και της σέντρας στην Α1 ΕΠΣΗ που αναμένεται από τα πλέον δυνατότερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων.

Ο Στέλιος Κοζανίδης παρέταξε την ομάδα του, με τον Κασμερίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Κοζορώνη και τον Κοκολογιαννάκη στα άκρα της άμυνας με τους Βασιλείου και Ξημεράκη να είναι τα δύο στόπερ. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής το εντυπωσιακό δίδυμο Παπαδιός-Σκούφος, με τον Απλαδά στα αριστερά και τον Μωραίτη στον ρόλο του δεξιού χαφ, με τον Ανωγειανάκη να παίζει στον ρόλο του δεκαριού και τον Σούρσος μοναδικό προωθημένο στην γραμμή κρούσης.

Εξαιρετική η παρουσία από τους παίκτες του Στέλιου Κοζανίδη στα πρώτα λεπτά έχοντας την κατοχή και την όρεξη να δημιουργήσουν μέσα από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας. Στο 14ο λεπτό μετά από σέντρα του Κοζορώνη η αμυντικοί του ΠΟΑ δεν έδιωξαν σωστά και ο Σούρσος με συρτό σουτ έγραψε το 0-1, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 27ο λεπτό τρομερή σέντρα του Κερμενίδη προς τον Πλουσή που αυτός με την σειρά του έστρωσε στον Ντραγκότι.

Ο νεαρός άσσος του ΠΟΑ με πολυ δυνατό σουτ από κοντά σημάδεψε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ με το 0-1 να μένει. Πέντε λεπτά αργότερα στο 32' οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση. Ο "μάγος" Κερμενίδης έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στον Ξημεράκη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Με την συμπλήρωση 42 λεπτών ο ΠΟΑ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντραγκότι να κάνει την ατομική ενέργεια και με σουτ έξω από την περιοχή να γράφει το 2-1 σκορ ημιχρόνου.

Στο 63ο λεπτό επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Ανωγειανάκη με τον Πετράκη να διώχνει σε κόρνερ με κεφαλιά. Επτά λεπτά μετά δυνατό σουτ του Απλαδά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 79 καλή στιγμή για την Κρουσανιώτικη ομάδα με το σουτ από απειλητική θέση του Ανωγειανάκη να φεύγει άουτ. Δύο λεπτά πριν τα ενενήντα ήρθε η ισοφάριση από τον ΠΑΟΚ. Από εκτέλεση κόρνερ του Μωραίτη ο Ανωγειανάκης με συρτό πλασέ έγραψε το 2-2 σκορ που δεν άλλαξε μέχρι και το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Φραγκιαδάκης Μαρκουλάκης, Πετράκης, Χαμαλάκης Σαμουηλίδης, Κερμενίδης, Ξυλούρης, Νίκολι, Ντραγκότι,

*Ο ΠΟΑ αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, θα υπάρξει ανανέωση

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Κοκολογιαννάκης, Ξημεράκης, Απλαδάς, Κοζορώνης, Βασίλειου, Σκούφος, Παπαδιός, Ανωγειανάκης, Σούρσος, Μωραίτης

Έπαιξαν και οι: Βαμβουκάκης, Βατσινάς, Ζωνάκης

Η "Φωνή Μαλεβιζίου" βρέθηκε αποκλειστικά στο γήπεδο του Ατσαλένιου και σας μεταφέρει φωτογραφικό υλικό:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ