Πρώτη επίσημη του δημάρχου στη Ροδιά (video)

Petite Perle 300×250

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα μετά την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Φεστιβάλ «Ερωτόκριτος και Αναγέννηση» στη Ροδιά.

Ο δήμαρχος συνοδευόμενος από τους Γιάννη Μαρή, Γιάννη Βάμβουκα, Νίκο Πατραμάνη και Μενέλαο Σκουλούδη παρακολούθησε όλη την εκδήλωση στον Πύργο Καλλεργών, ενώ συνομίλησε για αρκετή ώρα με την πρόεδρο του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας κ. Λένα Ηγουμενάκη.

Οι κυρίες της Κρητικής Κουζίνας είχαν επιμεληθεί δύο τραπέζια με εκλεκτά εδέσματα αφιερωμένα στη διατροφή και την κουζίνα του 17ου αιώνα και παρέπεμπαν στην εποχή του Ερωτόκριτου.

Ο δήμαρχος συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους της Ροδιάς, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στον δραστήριο Σύλλογο "Ανασεμιά" και στον πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Στρατάκη.

Το παρών στο φεστιβάλ της Ροδιάς έδωσαν μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Ξυλούρης και Γιάννης Ντουλάκης, ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Ανδρέας Στρατάκης, Μανώλης Γενναράκης, Μαρία Λουμπάκη και Βανέσα Τσιντάρη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ