Τους "τσάκωσαν" την ώρα που του προμήθευε την κοκαΐνη

Petite Perle 300×250

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 100 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 1.680 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες

Συνελήφθησαν, προχθές (31.08.2019) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 56χρονος ημεδαπός και 37χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, προχθές (31.08.2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο 37χρονος κατά το χρόνο που προμήθευε με ποσότητα κοκαΐνης τον 56χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα δύο άτομα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ακολούθησε έρευνα στην οικία και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 37χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-103,9 γραμμάρια κοκαΐνης,
– το χρηματικό ποσό των 1.470 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες,
– ζυγαριά ακριβείας

Επιπλέον, κατασχέθηκαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του 37χρονου ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου , ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ