Απόψε η εκδήλωση προς τιμήν του Διομήδη Τσικανδυλάκη στον Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα "Νέα Γενιά" διοργανώνει Τιμητική Εκδήλωση – Συναυλία στην μνήμη του ιδιαίτερα αγαπητού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας και καταξιωμένου Μουσικού – Λαουτιέρη Διομήδη Τσικανδυλάκη, με την συμμετοχή του Παγκρητίου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21:00 στην Πλατεία Αγίας Τριάδος Κρουσώνα.

Κατά την εκδήλωση θα λάβουν χώρα:

• Η απονομή τιμητικών πλακετών στην οικογένεια του Διομήδη Τσικανδυλάκη από:

o Παγκρήτιο Σύλλογο Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής

o Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα "Νέα Γενιά"

o Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Κρουσώνα ΠΑΟΚ για την προσφορά του Διομήδη στην μουσική παράδοση, στα πολιτιστικά δρώμενα και στον πολιτισμό του τόπου μας τον οποίο με ήθος υπηρέτησε και προήγαγε.

• Η ονοματοδοσία της κεντρικής αίθουσας συμβουλίων του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα "Νέα Γενιά" η οποία θα μετονομαστεί σε "Αίθουσα Διομήδης Τσικανδυλάκης".

• Η παράδοση ενός Σύγχρονου Ιατρικού Μηχανήματος (Μόνιτορ Ζωτικών Οργάνων) το οποίο αποτέλεσε δωρεά, με πρωτοβουλία του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα "Νέα Γενιά", στο Ιατρείο Κρουσώνα στην μνήμη του Διομήδη Τσικανδυλάκη, για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών όλης της ευρύτερης περιοχής.

• Συναυλία από την ορχήστρα του Παγκρητίου Συλλόγου Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής προς τιμήν του Διομήδη Τσικανδυλάκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ