Μινωικές Γραμμές: Εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Μειωμένες τιμές εισιτηρίων στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τις μετακινήσεις τους στις γραμμές της Κρήτης και των Κυκλάδων προσφέρουν οι «Μινωικές Γραμμές», ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς και της διαδικασίας στελέχωσης των δομών παιδείας των νησιών της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία:

Στις γραμμές Ηράκλειο-Πειραιάς, Χανιά-Πειραιάς, Ηράκλειο-Μήλος-Πειραιάς και αντίστροφα, με τα H/S/Fs «Knossos Palace», «Mykonos Palace» και «Festos Palace» παρέχει:

50% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός από Deck, VIP θέσεις και Lux καμπίνες)

50% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος).

Στη γραμμή Ηράκλειο-Κυκλάδες-Ηράκλειο, με το H/S/C «Santorini Palace» παρέχει:

50% έκπτωση, εκτός από VIP θέσεις.

50% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος).

Οι εκπτώσεις παρέχονται με την επίδειξη της υπουργικής απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και της αστυνομικής τους ταυτότητας από τους δικαιούχους κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Οι εκπτώσεις αυτές ισχύουν από τις 5 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις ή έκδοση εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται έγκαιρα σε ένα από τα πρακτορεία/λιμενικά γραφεία των «Μινωικών Γραμμών».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...