Μάγεψαν το κοινό του Ηρακλείου τα παιδιά του Παιδικού Θεάτρου της Δαμάστας

Τελευταία Ενημέρωση:

Με την διασκευή της παράστασης “Ερωτόκριτος” του Βιτσέντζου Κορνάρου, στο κατάμεστο κηποθέατρο “Μάνος Χατζηδάκης”

Μετά την επιτυχημένη παράσταση που έλαβε χώρα στη Δαμάστα στις 11/08/2019 (Στο πλαίσιο των Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 75 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Δαμάστας), το Παιδικό Θέατρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας παρουσίασε την Τετάρτη 04/09/2019, στο κατάμεστο από κόσμο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις”, τη θεατρική διασκευή του αριστουργήματος της Κρητικής Αναγέννησης “ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ”, του Βιντσέντζου Κορνάρου.

Η παράσταση υλοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, με αφορμή την ανακήρυξη από την Περιφέρεια Κρήτης του 2019 ως «Έτος Ερωτόκριτου».

Η παράδοση του παιδικού θέατρου καλά κρατεί όλα αυτά τα χρόνια. Τα παιδιά μας γέμισαν για μια ακόμη χρονιά συγκίνηση με την καλλιτεχνική παρουσία τους. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους γονείς που τα στήριξαν και φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης.

Ευχαριστούμε την Λία Λάμπρου για τον σχεδιασμό της όμορφης αφίσας και τις Χαρούλα Μαρούση & Μαρία Σαρρή για το εξαιρετικό κέρασμα που ετοίμασαν και πρόσφεραν στον κόσμο. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που πλημμύρισε το κηποθέατρο και χειροκρότησε τα παιδιά μας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...