Δύο γκολ ο Περογαμβράκης έχασε 3-2 ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Παρά τα δύο γκολ του Αλέξη Περογαμβράκη στο ντεμπούτο του ο Αλμυρός γνώρισε την ήττα με 3-2 στην Ελιά από τον Ρωμανό. έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τον Αλμυρό κατά διαστήματα να είναι καλύτερος αλλά τον πρόδωσαν τα τραγικά λάθη της άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο. Όλα έγιναν όταν ο Ρουμπάκης που δεν είναι στόπερ μπήκε στη θέση του Κλάδου με αποτέλεσμα να υποπέσει σε πολλά λάθη. Από την άλλη ο Ρωμανός έδειξε πολύ καλά στοιχεία με δύο αμυντικά χαφ τον Γιακουμάκη και τον Παπουτσιδάκη να κερδίζουν τη μάχη στο χώρο του κέντρου και τον δραστήριο Μανουσάκη να κερδίζει δύο πέναλτι και να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην ομάδα του Γαζίου. Επιθετικά ο Αλμυρός φαινόταν κυρίως με τις προωθήσεις και τις σέντρες του Μανώλη Μονιάκη και τα στημένα του Κοιλιάρα. Στη πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 12' ο Κοιλιάρας μπήκε μόνος στη περιοχή και σούταρε διαγώνια λίγο άουτ. Στο 14' από συρτό κόρνερ του Κοιλιάρα στη μικρή περιοχή ο Περογαμβράκης ανάμεσα σε δύο παίκτες του Ρωμανού έκανε το 0-1. Στο 50' ο Ρουμπάκης ανέτρεψε τον Μανουσάκη μέσα στη περιοχή με τον Ταβλαδωράκη να ευστοχεί στο πέναλτι και να κάνει το 1-1. Στο 32' ο Μονιάκης έκανε πέναλτι στον Μανουσάκη το εκτέλεσε και πάλι εύστοχα ο Ταβλαδωράκης γράφοντας το 2-1. Στο 70 από σέντρα του Μονιάκη ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο 87' από λάθος του Ροδουσάκη ο Μιχελακάκης άδειασε δύο αμυντικούς και έγραψε το τελικό 3-2.

Συνθέσεις

Ρωμανός: Μυλωνάκης, Κουκάκης(72' Κολιτσιδάκης), Κάβαλος, Γιανναδάκης, Χαλκιαδάκης, Ταβλαδωράκης, Γιακουμάκης, Παπουτσιδάκης, Μανουσάκης, Λεμονιάς(67' Μιχελακάκης), Κεφάκης.

Αλμυρός: Γεωργίου, Μανιαδής, Κλάδος(46' Ρουμπάκης), Γιαλούσης, Μονιάκης, Απλαδάς(46' Σκουτέλης), Μεντουδάκης, Πρικάκης, Κοιλιάρας, Περογαμβράκης, Ζαφείρης.( Έπαιξαν επίσης: Ροδουσάκης, Α. Κεφαλογιάννης, Γεμιστός, Χασουράκης, Λυκούδης, Νικητόπουλος).  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ