" Πάμε μαζί για την κορυφή"

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός ξεκίνησε την νέα εποχή με μια μεγάλη χοροεσπερίδα στο γυμνάσιο Γαζίου με τον κόσμο να δίνει εντυπωσιακό παρών δείχνοντας ότι στηρίζει τη φιλόδοξη προσπάθεια που ξεκίνησε με στόχο όπως λέει το σλόγκαν '' Πάμε μαζί για την κορυφή''.

Ο πρόεδρος του Αλμυρού Μανώλης Βίστης στην ομιλία του τόνισε '' Θεωρώ πως απόψε έχουμε μια πολύ καλή παρουσία και αν όλοι εσείς έρθετε και στο γήπεδο ο Αλμυρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ξεκινά μια νέα εποχή για τον Αλμυρό και σας θέλουμε όλους κοντά μας.'' Στη συνέχεια η διοίκηση του Αλμυρού χόρεψε υπό τα θερμά χειροκροτήματα του κόσμου Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ευχήθηκε στον Αλμυρό να πάρει το πρωτάθλημα ενώ έπλεξε το εγκώμιο της απερχόμενης διοίκησης για την προσφορά της στην ομάδα.

Ο κόσμος γλέντησε με την ψυχή του αφού οι Κουνάληδες εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη, ενώ τίμησε με το παραπάνω την λαχειοφόρο αγορά του Αλμυρού που είχε πλούσια δώρα. Όσοι λαχνοί έμειναν εξαφανίστηκαν όταν πήρε το μικρόφωνο ο ''Μπρούτζος'' ο οποίος… ξεπούλησε εν ριπή οφθαλμού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ