Αιφνιδίασε η αποχώρηση της Εύας Κουτσογιαννάκη, από την ομάδα του Θανάση Κύρκου

Petite Perle 300×250

«Κεραμίδα» έπεσε  στην παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής το Θανάση Κύρκο, όταν λίγα λεπτά, πριν την λήξη, της ειδικής συνεδρίασης για την ανάδειξη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου, η δημοτική σύμβουλος, που είχε εκλεγεί στην εκλογική περιφέρεια  Κρουσώνα, Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη, είπε ότι θα συνεχίσει την πορεία της, ως ανεξάρτητη.

Η ίδια ενημέρωσε τη δημοτική ομάδα, πριν την έναρξη της συνεδρίασης, για αυτό και υπήρχε καθυστέρηση , στην έναρξη της διαδικασίας.

Μάλιστα και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης ζήτησαν να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση για να συσκεφθούν  μεταξύ τους.

Πολλοί θεώρησαν ότι η αυτή η αποχώρηση είχε να κάνει με την εκλογή του προεδρείου.

Εκ των υστέρων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες προκύπτει ότι κάποιοι προσπάθησαν να μεταπείσουν την κ. Κουτσογιαννάκη, για να μην  υπάρχουν διαρροές από την παράταξη.

Ωστόσο η ίδια  επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, και δεν δέχτηκε να αλλάξει την απόφασή της.  

Όλο αυτό το διάστημα τίποτα δεν είχε δείξει από τη στάση της, ότι θα αποχωρήσει, ενώ τάχθηκε και με την γραμμή της ομάδας, να μη στηρίξει πρόεδρο του  δημοτικού συμβουλίου, το Σπύρο Καλλέργη.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέοι Δρόμοι» Θανάσης Κύρκος δεν έκρυψε ότι αιφνιδιάστηκε και αφού πήρε το λόγο και είπε ότι κάθε απόφαση είναι σεβαστή, συμπλήρωσε ότι όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τα λόγια μας.

Η κ. Κουτσογιαννάκη μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου, είπε ότι θα συνεχίσει την πορεία  της στο δημοτικό συμβούλιο, ως ανεξάρτητη.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης οι «Νέοι Δρόμοι» θα πορευθούν με 11  έδρες, ενώ η παράταξη αριθμεί και την πρώτη της απώλεια.

Κορίνα Καφετζοπούλου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ