Στον ΠΟΑ το Super Cup μετά από τεράστια ανατροπή

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Υπερπρωταθλητής Ηρακλείου ο ΠΟΑ μετά από ένα μεγάλο παιχνίδι επικράτησε με 3-2 του Πόρου, στον τελικό του Super Cup που πραγματοποιήθηκε στην Δαμάστα.

Η ομάδα του Ατσαλένιου παρά το γεγονός πως βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας με 0-2, "γύρισε" το εις βάρος της σκορ και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Το σκορ για τον Πόρο άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Νίκος Μεταξάκης με κεφαλιά έπειτα την εκτέλεση φάουλ του Τορομανίδη.

Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν με το 0-1 ωστόσο να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, με έναν πρώην "πράσινο". Ο Καρβελάς με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή σκόραρε για το 0-2.

Από αυτό το σημείο και έπειτα ο ΠΟΑ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και έφερε τα πάνω κάτω. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού ο Λέκκας με φοβερό σουτ μείωσε σε 1-2.

Στην συνέχεια πήρε το όπλο του ο Φώτης Καιμακαμούδης και με κοντινό πλασέ έξι λεπτά αργότερα, στο 66', έκανε το 2-2.

Την νίκη και τον τίτλο στο σύνολο του Μανώλη Σκύβαλου χάρισε στο 69ο λεπτό ο Ξυλούρης που διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Στο 71ο λεπτό ο ΠΟΑ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Πλουσή, με τον Πόρο στα τελευταία λεπτά να χάνει καλές ευκαιρίες όμως το εις βάρους του 3-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΡΟΣ: (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Ζαφείρης, Σηφάκης, Μαυροειδής, Καρβελλάς, Λουμπάκης, Πύλιος, Μαγάκης, Τορομανίδης, Μαραθιανός, Πλευράκης, Μεταξάκης.

ΠΟΑ ( Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης,Βρεττός, Μαρκουλάκης , Χαμαλάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης,Λέκκας Νίκολι, Κερμενίδης, Πλουσής, Καϊμακαμούδης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ